Bland hvedemel, sukker, vaniljesukker og hakkede mandler. Smulder smørret i, tilsæt derefter mandelaroma og saml hurtigt dejen.
Kom dejen på køl i ½-1 time.
Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme
Rul dejen ud i fingertykke pølser (diameter ca. 1,5 cm) og læg dem tæt sammen. Pensl med let sammenpisket æggehvide og drys med hakkede mandler og perlesukker.
Skær pølserne i mindre stykker på 4-5 cm og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag småkagerne midt i ovnen i 12-14 minutter, til de er let gyldne. Lad småkagerne køle af og opbevar dem i en lufttæt beholder.
Bagetid: 12 - 14 Minutes
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Forb. :65 minutterabout 50 stk.