Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Forårsmakroner med citronganache

(0)
4 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Små lækre franske macarons farvet i en fin gul farve og fyldt med en frisk citronganache, eller prøv istedet at fylde dem med en nem citronsmørcreme.

12 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Forårsmakroner med citronganache

Redskaber:

Dr. Oetker engangssprøjteposer
håndmixer

Citronganache:

150 g hakket, hvid chokolade
1 dl piskefløde
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
½ tsk. Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour

Franske macarons:

65 g Dr. Oetker Mandelmel
90 g flormelis
1 bæger pasteuriserede æggehvider (50 g)
25 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour

Tilberedning

Tilberedning

1

Citronganache

Kom hvid chokolade, fløde, Naturlig Citronekstrakt og Concentrated Yellow Colour i en kasserolle og varm det langsomt op. Rør forsigtigt til konsistensen er cremet og ensartet.


Fyld ganachen i en sprøjtepose eller en frysepose, og læg den på køl i et par timer, til den har sat sig og er lidt koldere end stuetemperatur.

2

Franske macarons

Rør mandelmel og flormelis sammen i en skål. 


Pisk æggehvide ved lav hastighed, til der dannes bløde toppe. Tilsæt sukker lidt ad gangen og pisk massen til en sej marengs. Vend forsigtigt blandingen af mandelmel og flormelis i marengsen ad to gange. Vend til sidst Concentrated Yellow Colour i. 


Kom makrondejen i en sprøjtepose og sprøjt 24 ensartede makroner ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Det er vigtigt at stræbe på at sprøjte makronerne så ens som muligt. Makronmassen skal flyde lidt ud når den sprøjtes. Hvis dejen er for tynd eller tyk, kan der tilsættes henholdsvis en lille smule flormelis eller æggehvide.

Lad makronerne hvile på køkkenbordet i 30-60 minutter. Det er vigtigt at gøre dette, for at overfladen kan tørre lidt, hvilket er med til at sikre at makronerne ikke sprækker og at de får de ønskede "fødder" under bagningen.

Tænd ovnen på 160 ˚C traditionel varme.

Bag makronerne midt i en forvarmet ovn i 10-11 minutter til de er en anelse gyldne i overfladen. Afkøl makronerne helt på bagepladen.

3

Samling

Klip et hul i sprøjteposen med citronganachen og sprøjt lidt ganache på bagsiden af en makron, kom en anden makron ovenpå, sørg for at det også er bagsiden af denne makron der er ind mod ganachen. Gentag for de resterende makroner.

Opbevar makronerne i køleskabet i en lufttæt beholder indtil servering.

Tips

Makroner kan med fordel stå et døgns tid, før de serveres. Så smelter makron og fyld lidt sammen, hvilket får den karakteristiske smag og konsistens frem.


Hvis det skal gå lidt hurtigt og være lidt nemmere kan citronganachen erstattes med en smørcreme lavet med Juicy Lemon Icing & Frosting. Vi har samlet vores bedste tips til glasur og smørcreme og her kan du også se, hvordan du kan tilberede glasurpulveret som smørcreme, så du kan få en smørcreme med en dejlig smag af citron.

Næringsindhold til opskriften Forårsmakroner med citronganache

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 754 kJ
180 kcal
1884 kJ
450 kcal
Fedt 10.76 g 26.90 g
Kulhydrat 18.63 g 46.57 g
Protein 2.11 g 5.27 g