Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Ginger Rocky Road

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften recipe.rating.rated.msg
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En let og hurtigt opskrift på den sprødeste Rocky Road. Fyldt med bløde skumfiduser, karameller, peanuts og kandiseret ingefær.

1 portion

nem 60 Minutter without_eggs Uden æg

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Ginger Rocky Road

Redskaber:

bradepande; 20 x 30 cm

Ginger Rocky Road:

600 g mørk chokolade
1 pose Dumle karameller
1 - 2 dl mini skumfiduser
3 dl saltede peanuts
1 dl Dr. Oetker Ingefær

Tilberedning

Tilberedning

1

Ginger Rocky Road

Smelt chokoladen ved lav varme over vandbad. Bland Dumle karameller, mini skumfiduser, saltede peanuts og Kandiseret Ingefær sammen med den smeltede chokolade.

2

Fordel chokolademassen i en bradepande beklædt med bagepapir. Chokolademassen skal være ca. 3 cm i højden. Lad den herefter størkne i køleskabet. Placer den kolde chokoladeplade på et skærebræt og skær små mundrette stykker ud med skarp kniv. Opbevar stykkerne i en lufttæt beholder i køleskabet.

Næringsindhold til opskriften Ginger Rocky Road

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 25845kJ
6173kcal
2035kJ
486kcal
Fedt 369.15g 29.07g
Kulhydrat 571.63g 45.01g
Protein 130.10g 10.24g