Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Ginger Rocky Road

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En let og hurtigt opskrift på den sprødeste Rocky Road. Fyldt med bløde skumfiduser, karameller, peanuts og kandiseret ingefær.

1 portion

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Ginger Rocky Road

Redskaber:

bradepande; 20 x 30 cm

Ginger Rocky Road:

600 g mørk chokolade
1 pose Dumle karameller
1 - 2 dl mini skumfiduser
3 dl saltede peanuts
1 dl Dr. Oetker Ingefær

Tilberedning

Tilberedning

1

Ginger Rocky Road

Smelt chokoladen ved lav varme over vandbad. Bland Dumle karameller, mini skumfiduser, saltede peanuts og Kandiseret Ingefær sammen med den smeltede chokolade.

2

Fordel chokolademassen i en bradepande beklædt med bagepapir. Chokolademassen skal være ca. 3 cm i højden. Lad den herefter størkne i køleskabet. Placer den kolde chokoladeplade på et skærebræt og skær små mundrette stykker ud med skarp kniv. Opbevar stykkerne i en lufttæt beholder i køleskabet.

Næringsindhold til opskriften Ginger Rocky Road

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 27156 kJ
6486 kcal
2139 kJ
511 kcal
Fedt 363 g 28.58 g
Kulhydrat 664.80 g 52.35 g
Protein 121.68 g 9.58 g