Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Hindbær kaviar

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Den mest simple og elegante kaviar lavet på hindbærsaft. Perfekt til dekoration af kager og desserter

1 portion

for let øvede 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hindbær kaviar

Hindbærkaviar:

½ l smagsneutral olie , skal have været i fryseren i 1 time
3 blade Dr. Oetker Økologisk Husblas
3 spsk. hindbærsaft
Dr. Oetker Concentrated Red Colour

Redskaber:

Dr. Oetker engangssprøjteposer

Tilberedning

Tilberedning

Forberedelse

Sæt olien i fryseren i ca. 1 time

1

Hindbærkaviar

Udblød husblassen i koldt vand i ca. 5 minutter. 


Udrør concentrated colour i 1 spsk. hindbærsaft, tilsæt derefter den resterende saft. Varm saften i mikrobølgeovn eller i en gryde, fjern det fra varmen.

Klem husblassen fri for vand og smelt den i den varme saft. Lad gelesaften køle af til den er fingervarm.

Kom gelésaften i en sprøjte, pipette eller sprøjtepose. Dryp herefter små dråber ned i den iskolde olie, der har været i fryseren ca. 1 time. 

Tag kaviaren op med med en hulske eller hæld olien over i en si. Lad kaviaren dryppe af og så er den klar til at blive brugt som pynt.

Hindbærkaviaren kan holde sig på køl i ca. 1 uge, hvis den opbevares i olien.

Næringsindhold til opskriften Hindbær kaviar

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 16952 kJ
4049 kcal
3291 kJ
786 kcal
Fedt 429.97 g 83.49 g
Kulhydrat 12.42 g 2.41 g
Protein 4.54 g 0.88 g