Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Hindbær kaviar

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Den mest simple og elegante kaviar lavet på hindbærsaft. Perfekt til dekoration af kager og desserter

1 portion

for let øvede 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hindbær kaviar

Hindbærkaviar:

½ l smagsneutral olie , skal have været i fryseren i 1 time
3 blade Dr. Oetker Økologisk Husblas
3 spsk. hindbærsaft
Dr. Oetker Concentrated Red Colour

Redskaber:

Dr. Oetker engangssprøjteposer

Tilberedning

Tilberedning

Forberedelse

Sæt olien i fryseren i ca. 1 time

1

Hindbærkaviar

Udblød husblassen i koldt vand i ca. 5 minutter. 


Udrør concentrated colour i 1 spsk. hindbærsaft, tilsæt derefter den resterende saft. Varm saften i mikrobølgeovn eller i en gryde, fjern det fra varmen.

Klem husblassen fri for vand og smelt den i den varme saft. Lad gelesaften køle af til den er fingervarm.

Kom gelésaften i en sprøjte, pipette eller sprøjtepose. Dryp herefter små dråber ned i den iskolde olie, der har været i fryseren ca. 1 time. 

Tag kaviaren op med med en hulske eller hæld olien over i en si. Lad kaviaren dryppe af og så er den klar til at blive brugt som pynt.

Hindbærkaviaren kan holde sig på køl i ca. 1 uge, hvis den opbevares i olien.

Næringsindhold til opskriften Hindbær kaviar

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 16952 kJ
4049 kcal
3291 kJ
786 kcal
Fedt 429.97 g 83.49 g
Kulhydrat 12.42 g 2.41 g
Protein 4.54 g 0.88 g