Flag

Hindbær kaviar

1 portion
Middelsvær
105 minutter
Den mest simple og elegante kaviar lavet på hindbærsaft. Perfekt til dekoration af kager og desserter.
Vi har lavet denne smukke frugtkaviar på hindbærsaft, men du kan nemt skifte det ud med hvilken som helst frugtsaft - købt eller hjemmelavet. Hvis farven på saften ikke er så kraftig, så tilsæt lidt ekstra farve med Dr. Oetker Concentrated Colours.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
Dr. Oetker engangssprøjtepose

Ingredienser

Hindbærkaviar
½ lsmagsneutral olie skal have været i fryseren i 1 time
3 bladeDr. Oetker Økologisk Husblas
3 spsk.hindbærsaft
Dr. Oetker Concentrated Red Colour

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Økologisk Husblas
Picture - Dr. Oetker Concentrated Red Colour

Forberedelse

½ lsmagsneutral olie skal have været i fryseren i 1 time

Sæt olien i fryseren i ca. 1 time

1

Hindbærkaviar

3 bladeDr. Oetker Økologisk Husblas
3 spsk.hindbærsaft
Dr. Oetker Concentrated Red Colour

Udblød husblassen i koldt vand i ca. 5 minutter. 

Udrør concentrated colour i 1 spsk. hindbærsaft, tilsæt derefter den resterende saft. Varm saften i mikrobølgeovn eller i en gryde, fjern det fra varmen.

Klem husblassen fri for vand og smelt den i den varme saft. Lad gelesaften køle af til den er fingervarm.


Picture - Grundopskrift-paa-frugt-kaviar-dryppeteknik-web.jpg

Kom gelésaften i en sprøjte, pipette eller sprøjtepose. Dryp herefter små dråber ned i den iskolde olie, der har været i fryseren ca. 1 time. 

Tag kaviaren op med med en hulske eller hæld olien over i en si. Lad kaviaren dryppe af og så er den klar til at blive brugt som pynt.

Hindbærkaviaren kan holde sig på køl i ca. 1 uge, hvis den opbevares i olien.