Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Hjemmelavede Sukkerøjne | Kreahjørnet

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne opskrift viser hvordan man nemt og billigt kan lave egne sukkerøjne til at dekorere kager med sjove, søde eller skøre ansigter.

ca. 100 - 200 stk.

nem 20 Minutter iconlaktosefrei26x26png Laktosefri iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hjemmelavede Sukkerøjne | Kreahjørnet

Royal icing, også kaldet glasur med æggehvider:

1 bæger pasteuriserede æggehvider
1 tsk. citronsaft
165 g flormelis
1 spsk. Dr. Oetker Sort konditorfarve
evt. 1-2 spsk koldt vand

Tilberedning

Tilberedning

Denne opskrift gør det let at lave dine helt egne sukkerøjne af royal icing (RI), også kaldet æggehvideglasur/sprøjteglasur på dansk. Øjnene er perfekte til at dekorere halloween bagværk og kager, men kun fantasien sætter grænser. Du kan lave øjnene så store eller så små som du ønsker, og pupillerne kan sidde snorlige eller være helt skeløjede. Du bestemmer!

1

Glasur

Pisk æggehvider og citronsaft med en håndmikser, pisk herefter flormelis sammen med æggehviderne. Pisk i ca. 10 min. Del glasuren i to skåle, kom 3/4 i den ene skål og 1/4 i den anden. Farv den lille portion med den sorte konditorfarve.

2

Konsistens på glasuren

Tjek konsistensen af din glasur og tilsæt evt. lidt vand til den hvide glasur. Glasuren skal være stiv og kunne sætte sig i en halvrund bobbel når den sprøjtes ud, men ikke så stiv at den danner "spidser", se evt. video tutorial. Når konsistensen er tilfredsstillende hældes den på to sprøjteposer. Lig evt. de lukkede poser på køl i 30-60 min. for at lade den sorte farve trænge endnu bedre frem, (den går fra mørk grå til sort).

3

Udsprøjtning

Klip små spidser af de to sprøjteposer. Afsæt nu et par rækker hvide øjenæbler på en bageplade beklædt med bagepapir. Derefter afsættes de sorte pupiler med den sorte glasur oven i de hvide prikker, vådt i vådt. Fortsæt med at lave øjne til du ikke har mere glasur.

Lad øjnene lufttørre over natten eller tør dem i varmluftovn ved 50 °C i 30-60 min, alt efter størrelse.

Når øjnene er færdige kan de opbevares i en tætsluttet beholder i månedsvis, så de er klar til næste kreative projekt.

Næringsindhold til opskriften Hjemmelavede Sukkerøjne | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 13 kJ
3 kcal
1344 kJ
321 kcal
Fedt 0.00 g 0.04 g
Kulhydrat 0.80 g 79.50 g
Protein 0.02 g 1.56 g