Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Hjemmelavet vaniljeis

(0)
4 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Vaniljeis er måske den mest klassiske is, men det gør den ikke mindre lækker! Prøv vores opskrift til en skøn hjemmelavet is.

ca. 1 liter

for let øvede 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hjemmelavet vaniljeis

Redskaber:

håndmixer

Vaniljeis:

6 pasteuriserede æggeblommer
100 g sukker
2 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
½ l sødmælk
¼ l piskefløde

Pynt:

Dr. Oetker Choco Sauce
Dr. Oetker Party Mix

Tilberedning

Tilberedning

1

Vaniljeis

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker luftigt og skummende og sukkeret er opløst.

Varm mælken op til kogepunktet, og hæld den varme mælk i en tynd stråle i æggesnapsen under konstant piskning. Kom det hele tilbage i gryden, og varm forsigtigt cremen op under konstant omrøring til den bliver let cremet, det sker ved ca. 85 °C. Cremen må IKKE koge, da den så vil skille. Sigt cremen over i en skål, så den afkøles hurtigt. 


Pisk fløden let, og vend den i den afkølede creme. Frys iscremen i en ismaskine, eller kom den i en skål, som sættes i fryseren. Rør jævnligt i isen under indfrysningen, gerne mindst en gang i timen de første 3 timer. Det er for at forhindre at for store iskrystaller bliver dannet.

2

Pynt

Server isen i kugler pyntet med Choco Sauce og Party Mix krymmel, eller med toppings efter eget ønske.

Tip

Det kan være svært at få en rigtig cremet is uden brug af ismaskine. Hvis du vil gøre det lidt nemmere, så prøv vores Ismix der fås både med vanilje og chokoladesmag.

Næringsindhold til opskriften Hjemmelavet vaniljeis

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 9035 kJ
2158 kcal
900 kJ
215 kcal
Fedt 150.88 g 15.06 g
Kulhydrat 161.46 g 16.11 g
Protein 41.62 g 4.15 g