Flag

Jasmins julecupcakes med appelsin

about 20 stk.
Nem
90 minutter
Del disse julecupcakes med hele familien! Disse julecupcakes smager skønt af krydderier og appelsin, og så kan selv de små være med til at lave dem.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
muffinforme
håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjtepose

Ingredienser

Cupcakes
225 gblødt smør
3 ¾ dlsukker
4æg str. M/L
6 dlhvedemel
1 tsk.salt
3 tsk.Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
Revet skal fra 2 ubehandlede appelsiner
saft af 1 appelsin
1 tsk.stødt kanel
1 tsk.stødt kardemomme
1 tsk.stødt nellike
1 tsk.stødt ingefær
Cream cheese frosting
400 gflormelis
100 gblødt smør
200 gflødeost
2 tsk.Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
revet skal fra 1 ubehandlet appelsin
Dr. Oetker Sweetheart eller Dr. Oetker Neon Mix krymmel

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
Picture - Dr. Oetker Sweetheart eller Dr. Oetker Neon Mix krymmel

Denne opskrift er udviklet af Jasmin Gabay i samarbejde med Bag for Børnetelefonen 2021, hvor Dr. Oetker er officiel samarbejdspartner. Tilmeld dig og læs mere om Bag for Børnetelefonen her.

1

Cupcakes

225 gblødt smør
3 ¾ dlsukker
4æg str. M/L
6 dlhvedemel
1 tsk.salt
3 tsk.Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
Revet skal fra 2 ubehandlede appelsiner
saft af 1 appelsin
1 tsk.stødt kanel
1 tsk.stødt kardemomme
1 tsk.stødt nellike
1 tsk.stødt ingefær

Tænd ovnen på 185 °C varmluft.

Pisk smør og sukker sammen i en skål til det er lyst og luftigt. Pisk derefter æg og appelsinsaft.

Rør mel, salt, bagepulver, revet appelsinskal, kanel, kardemomme, nellike og ingefær sammen i en anden skål. Vend det derefter i smørblandingen. Fordel dejen i muffinforme, fyld dem ca. halvt op. 


Bag kagerne i 12-15 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

Bagetid: 12 - 15 Minutes

2

Cream cheese frosting

Picture - Jasmins julecupcakes med appelsin web step
400 gflormelis
100 gblødt smør
200 gflødeost
2 tsk.Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
revet skal fra 1 ubehandlet appelsin
Dr. Oetker Sweetheart eller Dr. Oetker Neon Mix krymmel

Pisk flormelis, smør, flødeost, vaniljesukker og revet appelsinskal sammen med en håndmixer. Pisk ved høj hastighed til en cremet og luftig konsistens.


Kom frostingen i en sprøjtepose. Klip et stort hul i enden af posen og sprøjt frostingen på de afkølede cupcakes. Pynt med Sweetheart eller Neon Mix krymmel.