Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Juleroulade

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Roulade kan spises hele året. Prøv denne lækre version med chokolademousse og abrikosmarmelade, pyntet med julehjerter.

8 - 10 portioner

for let øvede 50 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Juleroulade

Redskaber:

håndmixer
Dr. Oetker vinkelpalet - lille

Roulade med kakao og mandler:

3 æggeblommer str. M/L
100 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
40 g hvedemel
2 spsk. Dr. Oetker Baking Cocoa
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
3 æggehvider str. M/L
sukker til at drysse på bagepapir

Fyld og pynt:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
2 ½ dl letmælk
½ dl abrikosmarmelade
Dr. Oetker Sweetheart
flormelis

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 ºC traditionel varme.

1

Roulade med kakao og mandler

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljearoma sammen, til massen er luftig. Sigt hvedemel, kakao og bagepulver i æggemassen og vend det i sammen med de hakkede mandler. Pisk æggehviderne luftige, og vend dem forsigtigt i dejen.



Fordel dejen på en bageplade beklædt med bagepapir i et ca. 2 cm tykt, jævnt lag. Bag bunden midt i ovnen i 8-10 minutter.


Drys et stykke bagepapir med sukker. Tag rouladebunden fra bagepladen og vend den forsigtigt ud på det sukkerdryssede bagepapir. Træk bagepapiret bunden blev bagt på af, kom et rent viskestykke over og lad bunden køle lidt. Viskestykket holder på fugten og gør at bunden ikke bliver så hård og derved nemmere at rulle. Det er dog også vigtigt, at rouladen rulles mens bunden stadig er lidt lun, da bunden ellers nemmere revner.

2

Fyld

Bland posens indhold med 2½ dl mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig. Smør kagebunden med abrikosmarmelade og herefter halvdelen af kagemoussen, brug gerne en vinkelpalet til at smøre fyldet ud med. Rul bunden forsigtigt sammen til en roulade og læg den på et fad med samlingen nedad.

3

Pynt

Overtræk rouladen med den resterende mængde kagemousse. Kom kagen på køl indtil servering.


Pynt kagen lige inden servering. Drys med flormelis og krymmelhjerter fra Sweetheart krymmel.

Næringsindhold til opskriften Juleroulade

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1034 kJ
247 kcal
1419 kJ
339 kcal
Fedt 8.64 g 11.84 g
Kulhydrat 34.91 g 47.82 g
Protein 5.69 g 7.80 g