Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Kanel- og daddeltrøfler

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Prøv denne lidt sundere julekonfekt med nødder, dadler og kanel

20 stk.

nem 35 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Kanel- og daddeltrøfler

Redskaber:

foodprocessor eller minihakker

Daddeltrøfler:

200 g dadler , uden sten
10 ml vand
100 g Dr. Oetker Mandelmel
20 g Dr. Oetker Baking Cocoa
50 g blødt smør
1 g stødt kanel
300 g hvid chokolade
50 g pistacienødder, usaltede , hakket

Tilberedning

Tilberedning

1

Daddeltrøfler

Kom dadler, vand, mandelmel, kakao, smør og kanel i en foodprocessor eller minihakker og blend indtil en ensartet masse. Form daddelmassen til 20 kugler.

2

Hak chokoladen groft og kom det i en skål, der kan tåle at komme i mikroovnen. Varm chokoladen i 30 sekunder ad gangen og rør ind imellem. Fortsæt indtil chokoladen begynder at smelte. Giv herefter kun chokoladen 10 sekunder ad gangen og rør den godt igennem imellem hver omgang. Chokoladen skal have en temperatur på 28-30 ºC, således at den når arbejdstemperaturen for tempereret hvid chokolade, læs mere om chokoladetemperering og forskellige metoder her

Dyp kuglerne i chokoladen, lad dem dryppe lidt af og sæt dem på et stykke bagepapir og drys med pistacienødder. Kom daddelkuglerne i køleskabet indtil chokoladen har sat sig, ca. 30 minutter.

Næringsindhold til opskriften Kanel- og daddeltrøfler

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 737 kJ
176 kcal
1792 kJ
428 kcal
Fedt 10.62 g 25.90 g
Kulhydrat 17.17 g 41.88 g
Protein 2.62 g 6.39 g