Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Kanel- og daddeltrøfler

Prøv denne lidt sundere julekonfekt med nødder, dadler og kanel

20 stk.

nem 35 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Kanel- og daddeltrøfler

Redskaber:

foodprocessor eller minihakker

Daddeltrøfler:

200 g dadler , uden sten
10 ml vand
100 g Dr. Oetker Mandelmel
20 g Dr. Oetker Baking Cocoa
50 g blødt smør
1 g stødt kanel
300 g hvid chokolade
50 g pistacienødder, usaltede , hakket

Tilberedning

Tilberedning

1

Daddeltrøfler

Kom dadler, vand, mandelmel, kakao, smør og kanel i en foodprocessor eller minihakker og blend indtil en ensartet masse. Form daddelmassen til 20 kugler.

2

Hak chokoladen groft og kom det i en skål, der kan tåle at komme i mikroovnen. Varm chokoladen i 30 sekunder ad gangen og rør ind imellem. Fortsæt indtil chokoladen begynder at smelte. Giv herefter kun chokoladen 10 sekunder ad gangen og rør den godt igennem imellem hver omgang. Chokoladen skal have en temperatur på 28-30 ºC, således at den når arbejdstemperaturen for tempereret hvid chokolade, læs mere om chokoladetemperering og forskellige metoder her

Dyp kuglerne i chokoladen, lad dem dryppe lidt af og sæt dem på et stykke bagepapir og drys med pistacienødder. Kom daddelkuglerne i køleskabet indtil chokoladen har sat sig, ca. 30 minutter.

Næringsindhold til opskriften Kanel- og daddeltrøfler

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 737kJ
176kcal
1792kJ
428kcal
Fedt 10.62g 25.90g
Kulhydrat 17.17g 41.88g
Protein 2.62g 6.39g