Flag

Biscotti

20 - 25 stk.
Middelsvær
85 minutter
En klassisk biscotti fyldt med hele mandler og kandiseret appelsin. Biscotti er en klassisk italiensk småkage, der er perfekt til at dyppe i kaffen.
Den klassiske italienske småkage biscotti bages to gange. Anden bagning tørrer kagerne ud, så de kan holde sig længe, derfor er småkagerne også perfekt at dyppe i kaffe eller te uden at de går i stykker.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Biscotti
250 ghvedemel
250 gsukker
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2æg str. M/L
1æggeblomme str. M/L
1 poseDr. Oetker Smuttede Mandler (50 g)
1 bægerDr. Oetker Appelsinskal (100 g)
1æggehvide str. M/L
kanelsukker

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Smuttede Mandler (50 g)
Picture - Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

1

Biscotti

250 ghvedemel
250 gsukker
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2æg str. M/L
1æggeblomme str. M/L
1 poseDr. Oetker Smuttede Mandler (50 g)
1 bægerDr. Oetker Appelsinskal (100 g)
1æggehvide str. M/L
kanelsukker

Bland sigtet hvedemel, sukker og vaniljesukker. Lav en fordybning i midten og kom æg og æggeblomme i. Rør det hele sammen, så det er godt blandet og tilsæt mandler samt hakket appelsinskal. Saml dejen og kom evt. lidt vand ved, hvis dejen virker for tør.

Del dejen, og tril to pølser på ca. 30 cm. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl med æggehvide og drys med kanelsukker.

Bag kagerne midt i ovnen i 30-35 minutter. Tag kagerne ud og lad dem køle let. 

Skru ovnen ned på 150 ˚C traditionel varme.

Skær kagerne i skiver på skrå og læg dem på en bageplade med skærefladen opad. 

Bag småkagerne i yderligere i 10-15 minutter, til de er helt tørre.

Bagetid: 40 - 50 Minutes


Tip

Opbevar småkagerne i en lufttæt beholder.