til opskriften Konfetti-cupcakes
150 g | smør |
1,5 dl | mælk |
2 | æg str. M/L |
150 g | sukker |
1 spsk. | Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje |
225 g | hvedemel |
2 tsk. | Dr. Oetker Bagepulver |
Dr. Oetker Rainbow Mix , 25 g. |
1 pose | Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste |
2,5 dl | letmælk |
Dr. Oetker Rainbow Mix |
Tænd ovnen på 160 °C varmluft eller 175 °C traditionel varme.
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælk.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen til det er skummende hvidt. Sigt mel og bagepulver i æggemassen. Rør dejen sammen og tilsæt smørret. Vend herefter krymmel i dejen.
Fordel dejen i formene og bag kagerne midt i ovnen i 20-25 min. Afkøl kagerne på en bagerist.
Bland indholdet fra brevet med Cake Mousse med letmælk. Pisk med en håndmixer kort ved lav hastighed og herefter 3 min. ved høj hastighed. Fyld moussen i en sprøjtepose og sprøjt den ud på de afkølede kager. Drys med krymmel.
Til disse kager kan der benyttes forskellige typer af krymmel i dejen og som pynt, kun fantasien sætter grænser.
Per Portion / Styk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energi |
1030kJ 246kcal |
1662kJ 397kcal |
Fedt | 12.47g | 20.12g |
Kulhydrat | 29.85g | 48.14g |
Protein | 3.62g | 5.84g |