Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Konfetti-cupcakes

Kreative og festlige cupcakes bagt med krymmel og toppet med lækker mousse.

12 - 15 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Konfetti-cupcakes

Kagedej:

150 g smør
1,5 dl mælk
2 æg str. M/L
150 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
225 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
0,5 poser Dr. Oetker Choco Mix (25 g)

Topping og pynt:

1 pose Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2,5 dl letmælk
Dr. Oetker Choco Mix

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 160 °C varmluft eller 175 °C traditionel varme.

1

Kagedej

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælk. 
Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen til det er skummende hvidt. Sigt mel og bagepulver i æggemassen. Rør dejen sammen og tilsæt smørret. Vend herefter krymmel i dejen.

Fordel dejen i formene og bag kagerne midt i ovnen i 20-25 min. Afkøl kagerne på en bagerist.

2

Topping og pynt

Bland indholdet fra brevet med Cake Mousse med letmælk. Pisk med en håndmixer kort ved lav hastighed og herefter 3 min. ved høj hastighed. Fyld moussen i en sprøjtepose og sprøjt den ud på de afkølede kager. Drys med krymmel.

Tips

Til disse kager kan der benyttes forskellige typer af krymmel i dejen og som pynt, kun fantasien sætter grænser.