Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Pisk smør og sukker blødt og luftigt. Pisk æggene i ét ad gangen, til massen bliver cremet og luftig. Pisk dernæst mælken i. Bland mel, vaniljesukker, Brunkagekrydderi, Brunt Bagepulver og bagepulver, og sigt det i dejen. Rør derefter dejen sammen.
Fordel dejen i muffinforme, fyld dem ca. 2/3. Bag kagerne i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagerne på en bagerist.
Bagetid: 20 - 25 Minutes
Kom stuetempereret smør og indholdet af posen med Base for Buttercream i en stor skål og pisk med en håndmixer i 4-5 minutter, til smørcremen er let og luftig.
Den første halvdel af smørcremen bruges til at smøre henover toppen af de afkølede kryddermuffins, til at toppen er nogenlunde flad. Den anden halvdel af smørcremen deles i to skåle. Smørcremen i den ene skål farves med lidt Concentrated Green Colour. Smørcremen i den anden skål farves med lidt Concentrated Red Colour.
Kom den grønne og røde smørcreme i hver sin sprøjtepose med fx stjernetyl og sprøjt de julemotiver, du ønsker. Pynt derefter med Christmas Party.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins