Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Linser med marcipancreme

(0)
1 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Næsten som mormor lavede dem - lige bortset fra et lille twist, nemlig marcipanen i cremen.

10 stk.

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Linser med marcipancreme

10 linseforme; Ø 10 cm:

Mørdej:

1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
150 g flormelis
400 g hvedemel
300 g koldt smør i tern
4 æggeblommer str. M/L

Fyld:

4 dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Bagestabil Kagecreme
100 g revet marcipan

Tilberedning

Tilberedning

1

Mørdej

Bland mandelmel, samt sigtet flormelis og hvedemel sammen i en skål. Smuldr smørret i melblandingen til konsistensen er som rasp. Tilsæt æggeblommer og saml dejen hurtigt. Pak dejen ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet i 30-45 min.

2

Fyld

Hæld mælken i en skål. Med et piskeris piskes cremepulveret i mælken. Rør marcipan i cremen med en ske og sæt den i køleskabet i 20 min. Konsistensen på marcipancremen er meget fast.

3

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme. Smør linseformene.

Rul halvdelen af mørdejen ud på et meldrysset bord til en tykkelse på ca. 4 mm. Udstik 10 cirkler (ø 12 cm). Tryk cirklerne forsigtigt ned i formene og fjern den overskydende dej. Læg 1 stor skefuld marcipancreme i hver linse. Hvis det er svært at fordele cremen, bruges en ske dyppet i vand til at glatte og fordele cremen med. Rul resten af dejen ud på et meldrysset bord. Udstik 10 cirkler med samme størrelse som linseformene (ø 10 cm) og læg dem ovenpå cremen som låg. Tryk siderne ned hele vejen rundt, så linserne er tætsluttet.


Bag linserne midt i ovnen i 25-30 minutter til de er gyldenbrune og sprøde. Afkøl linserne i formene inden de vendes ud. Opbevar linserne i en tætlukket beholder.

Næringsindhold til opskriften Linser med marcipancreme

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2328 kJ
556 kcal
1909 kJ
456 kcal
Fedt 31.91 g 26.15 g
Kulhydrat 59.84 g 49.05 g
Protein 7.51 g 6.15 g