Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Marcipanbånd

Den fineste beklædning til din kage med mulighed for mange variationer.

1 stk.

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marcipanbånd

Marcipanbånd:

300 g marcipan
150 g flormelis
40 g Dr. Oetker Flydende Glukose
Dr. Oetker Concentrated Red Colour , eller anden farve efter ønske
majsstivelse til udrulning

Tilberedning

Tilberedning

Marcipanbånd

Ælt marcipan, flormelis, glukosesirup og Concentrated Red Colour sammen til en ensartet masse. Kom marcipanen i køleskabet i en tillukket pose indtil den skal bruges.

Rul marcipanbåndet ud i majsstivelse til ét langt bånd, da det skal kunne nå hele vejen rundt om den givne kage (til en lagkage på 24 cm skal marcipanbåndet være ca. 60 cm lang, 6 cm høj og 3-5 mm tykt). Sørg for, at marcipanen er til at flytte på under hele udrulningen. Skær båndet til mens marcipanen stadig ligger på bordet, så kanterne er lige - husk at måle kagen, inden du skærer. Rul marcipanbåndet rundt om kagen og skær samlingen til, så båndet passer i kanten.

Marmoreret marcipanbånd

Hvis du gerne vil lave marmoreret effekt på dit marcipanbånd, kan du følge denne vejledning:

Ælt marcipan med flormelis og glukosesirup. Del marcipanen i 2 til 3 dele og indfarv dem i hver sin farve eller nuancer af samme farve. Rul farverne til pølser. Bræk dem op i mindre dele og placér dem i et møster på bordet, så de ligger op ad hinanden og du kan samle dem til en samlet pølse. Rul pølsen sammen og vrid den og arbejd mønsteret ind i hinanden, til den ønskede effekt opnås.

Rul marcipanbåndet ud i majsstivelse til ét langt bånd, da det skal kunne nå hele vejen rundt om kagen (til en lagkage på 24 cm skal marcipanbåndet være ca. 60 cm lang, 6 cm høj og 3-5 mm tykt). Sørg for, at marcipanen er til at flytte på under hele udrulningen. Skær båndet til mens marcipanen stadig ligger på bordet, så kanterne er lige - husk at måle kagen, inden du skærer. Rul marcipanbåndet rundt om kagen og skær samlingen til, så båndet passer i kanten.

Næringsindhold til opskriften Marcipanbånd

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 8989kJ
2147kcal
1775kJ
424kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 396.34g 78.33g
Protein 0g 0g