Mini pavlova med vaniljeflødeskum og friske bær

(0)
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Den klassiske pavlova i ny fortolkning som marengsbunde med chokolade og karamel. Fyld den lille skål af marengs op med vaniljeflødeskum og friske bær.

ca. 6 stk.

nem 40 Minutter

Med marengsbunde, chokolade og karamel, er denne pavlova et godt bud på en ny yndlingsdessert - kagerne kan pyntes med dine favorit frugt eller bær.

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mini pavlova med vaniljeflødeskum og friske bær

Redskaber:

håndmixer

Marengsbunde:

3 æggehvider
225 g sukker
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)
ca. 50 g Dr. Oetker Toffee Dessertsauce

Flødeskum med vanilje og pynt:

2 ½ dl piskefløde
2 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
100 - 200 g jordbær (skåret i kvarte på den lange side)
100 - 200 g hindbær
100 - 200 g blåbær
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
Dr. Oetker Økologisk Bloomy Blackcurrant krymmel
Dr. Oetker Økologisk Leafy Pear krymmel
mynteblade

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 100 °C varmluft.

1

Marengsbunde

Pisk æggehviderne luftige og stive, så man kan vende bunden i vejret på skålen uden at æggehviderne falder ud. Drys sukkeret i lidt ad gangen mens der piskes, og pisk til marengsen er sej. Tilsæt Chocolate Chips og vend Toffee Dessertsauce i marengsmassen.



Beklæd en bradepande med bagepapir. Form 6 marengsbunde ved hjælp af en ske på bagepapiret. Lav en let fordybning i midten af hver maregnsbund.


Bag marengsbundene i ca. 1 time. Marengsen skal stadig være sej og saftig inden i. 


Afkøl marengsbundene på en bagerist og opbevar dem i en lufttæt beholder til de skal bruges dem. De kan sagtens forberedes et par dage i forvejen.

2

Flødeskum med vanilje og pynt

Kom de afkølede marengsbunde på en tallerken. 


Pisk fløden til en let flødeskum og vend Vanilla Paste i, man må gerne kunne se striber af vaniljepastaen. Kom flødeskum på hver marengsbund og hæld Toffee Dessertsauce over. Pynt med jordbær, hindbær, blåbær, Chocolate Silver Pearls, økologisk krymmel og mynteblade.

Tip

Find flere opskrifter og tips og tricks på vores side om marengs.

Næringsindhold til opskriften Mini pavlova med vaniljeflødeskum og friske bær

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1913 kJ
457 kcal
976 kJ
233 kcal
Fedt 21.56 g 11.00 g
Kulhydrat 60.26 g 30.74 g
Protein 3.85 g 1.97 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: