Cremet mokkabudding med Choco Sauce
8 - 10 portioner
Nem
255 minutter
En lækker cremet variation af den klassiske budding - her tilsat kaffe og Choco Sauce. Anret i portionsglas og top med flødeskum.
Ingredienser
Forberedelse
Kaffebudding
150 g
sukker
13 dl
letmælk
3 spsk.
instant kaffe
I alt :
255 minutter
Forb. :
15 minutter
Hvile:
240 minutter
1
Kaffebudding
Dr. Oetker Choco Sauce
1 brevDr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
150 gsukker
13 dlletmælk
3 spsk.instant kaffe
Kom lidt Choco Sauce i hvert portionsglas.
Hæld brevets indhold i en skål, tilsæt sukker og rør det sammen. Tilsæt 2 dl letmælk og rør blandingen til en jævning.
Hæld resten af mælken (11 dl) i en gryde og bring det i kog. Opløs kaffen deri. Tag gryden af varmen og rør jævningen i under kraftig omrøring. Kom derefter gryden tilbage på varmen og kog buddingen op under konstant omrøring i mindst 1 minut. Hæld buddingen over i portionsglassene og stil dem i køleskabet i mindst 4 timer.
2
Pynt
2 ½ dlpiskefløde
Dr. Oetker Økologisk Earthy Cocoa krymmel
Pisk fløden til blødt skum. Kom lidt flødeskum i hvert glas og drys med økologisk Earthy Cocoa krymmel lige inden servering.
Tip
Find flere buddingeopskrifter på siden Budding - den klassiske dessert.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter