Nemme mini calzones

(0)
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

De fleste forbinder nok calzones med det lokale pizzaria, men denne opskrift på en miniversion er perfekt til madpakken, picnickurven eller nem aftensmad.

8 stk.

nem 45 Minutter

Du kan nemt variere fyldet i opskriften, så du fylder de små dejlommer med lige det fyld du og din familie bedst kan lide. Dejen er lavet med Dr. Oetker Pizzagær, hvilket betyder at dejen ikke behøver at hæve. Så du kan hurtigt smække en lækker frokost sammen.

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Nemme mini calzones

Redskaber:

standmixer
kagerulle

Dej:

425 g hvedemel (gerne med proteinindhold på mindst 12 g pr. 100 g)
1 pose Dr. Oetker Pizzagær
1 tsk. groft salt
3 spsk. olivenolie eller anden olie
2 ½ dl lunkent vand

Fyld:

150 g pepperoni i skiver, skåret i mindre tern
200 g skinke i strimler
200 g revet mozzarella eller anden revet ost
1 dåse hakkede tomater (400 g)
1 hvidløgsfed - presset
1 spsk. tørret oregano
1 tsk. groft salt
sort peber - friskkværnet

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 260 °C traditionel varme. Kom en bageplade ind i ovnen, så den kan varme op sammen med ovnen. Hvis du har et bagestål kan du bruge det istedet.

2

Dej

Bland alle de tørre ingredienser til dejen i en skål. Tilsæt olie og vand. Ælt dejen i ca. 12 minutter i en standmixer, til den er blød og smidig. Den lange æltetid er vigtig for at aktivere glutnet i melet, hvilket påvirker brødets struktur. Det er helt klart nemmest at ælte dejen på en standmixer, når den skal æltes i så lang tid. Alternativt kan man prøve at ælte dejen med en kombination
af en håndmixer med dejkroge og håndkraft.

Dæk skålen med dej til med husholdningsfilm og lad dejen hvile i skålen i 5-10 minutter. Så trækker den sig ikke sammen, når den rulles ud. Imens laves fyldet.

3

Fyld

Skær pepperoniskiverne i mindre tern. Kom pepperoni i en skål og tilsæt resten af ingredienserne til fyldet. Bland det hele godt sammen.

4

Samling og afbagning

Del dejen i 8 stykker og tril dem til boller, dæk bollerne til med husholdningsfilm. Rul én bolle ud ad gangen til en diameter på ca. 15 cm på et let meldrysset bord. Læg 1/8 af fyldet midt på dejen og luk dejen over fyldet, så samlingen er på midten. Rul kanten af samlingen en enkelt gang. 

Sæt minicalzonerne på to stykker bagepapir.

Træk det ene stykke bagepapir med minicalzoner over på den varme bageplade i ovnen. Bag minicalzonerne i 13-14 minutter i nederste tredjedel af ovnen. 

Lad bagepladen varme op igen et par minutter, bag derefter den anden halvdel af minicalzoner på samme måde.

Bagetid: 13 - 14 minutter

Tips

Hvis muligt så brug hvedemel med et proteinindhold på 12 g pr. 100 g, dette gør at brødet får en bedre struktur og dejen bliver mere smidig når den bliver æltet længe. Du kan se på pakken med mel, hvor meget protein der er pr. 100 g.

Minicalzone er fryseegnet i op til 3 måneder.

Fyldet kan varieres efter ønske, fx hvis der er rester af spaghetti og kødsauce fra aftensmaden.

Næringsindhold til opskriften Nemme mini calzones

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1851 kJ
442 kcal
862 kJ
206 kcal
Fedt 21.20 g 9.86 g
Kulhydrat 34.15 g 15.89 g
Protein 18.92 g 8.80 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Dit samtykke omfatter også udtrykkeligt en mulig dataoverførsel til USA i henhold til artikel 49 i GDPR. Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger, her kan du også finde flere oplysninger om dataoverførsler til teknologiudbydere og partnere i USA.  Du kan til enhver tid skifte mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Vi bruger også teknologiudbydere, der kan behandle dine data i USA. I dette tilfælde er der en potentiel risiko for, at amerikanske sikkerhedstjenester kan få adgang til dine data i stor skala og uden forudgående varsel, og at du muligvis ikke er i stand til at anlægge effektive retssager mod dette i USA.

 

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Vi samarbejder også med partnere, der kan behandle dine data i USA. I dette tilfælde er der en potentiel risiko for, at amerikanske sikkerhedstjenester kan få adgang til dine data i stor skala og uden forudgående varsel, og at du muligvis ikke er i stand til at anlægge effektive retssager mod dette i USA.
 

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: