Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Nemme Sarah Bernhardt-kager

Hjemmebag, der vækker glæde.

20 - 24 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Nemme Sarah Bernhardt-kager

Fyld:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
2,5 dl letmælk
Evt. lidt cognac eller cointreau

Bund:

20 - 24 makroner

Overtræk:

300 g mørk chokolade

Pynt:

Dr. Oetker Classic Violet Cake Decoration

Tilberedning

Tilberedning

1

Fyld

Bland posens indhold med 2½ dl letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed.

2

Bund

Kom den tilberedte Cake Mousse i en sprøjtepose. Stænk evt. makronerne med et par dråber cognac eller appelsinlikør. Sprøjt moussen på makronerne, og sæt dem i fryseren i ca. en time, indtil cremens overflade er iskold/frossen.

3

Overtræk

Smelt overtrækschokoladen. Den skal være flydende og lun. Hold kagerne en ad gangen ind over skålen med smeltet chokolade. Tag lidt af chokoladen op på en ske, og hæld den over cremen, samtidig med at kagen drejes og derved overtrækkes helt med chokolade. Den overskydende chokolade vil samtidig løbe af.

Drys evt. med violet kagepynt eller krymmel, og opbevar kagerne i køleskabet.

Næringsindhold til opskriften Nemme Sarah Bernhardt-kager

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 456kJ
109kcal
1897kJ
453kcal
Fedt 5.91g 24.61g
Kulhydrat 12.09g 50.38g
Protein 1.73g 7.20g