Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Nemme Sarah Bernhardt-kager

(0)
4 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hjemmebag, der vækker glæde.

20 - 24 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Nemme Sarah Bernhardt-kager

Fyld:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
2 ½ dl letmælk
Evt. lidt cognac eller cointreau

Bund:

20 - 24 makroner

Overtræk:

300 g mørk chokolade

Pynt:

Dr. Oetker Classic Violet Cake Decoration

Tilberedning

Tilberedning

1

Fyld

Bland posens indhold med 2½ dl letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed.

2

Bund

Kom den tilberedte Cake Mousse i en sprøjtepose. Stænk evt. makronerne med et par dråber cognac eller appelsinlikør. Sprøjt moussen på makronerne, og sæt dem i fryseren i ca. en time, indtil cremens overflade er iskold/frossen.

3

Overtræk

Smelt overtrækschokoladen. Den skal være flydende og lun. Hold kagerne en ad gangen ind over skålen med smeltet chokolade. Tag lidt af chokoladen op på en ske, og hæld den over cremen, samtidig med at kagen drejes og derved overtrækkes helt med chokolade. Den overskydende chokolade vil samtidig løbe af.

Drys evt. med violet kagepynt eller krymmel, og opbevar kagerne i køleskabet.

Næringsindhold til opskriften Nemme Sarah Bernhardt-kager

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 456 kJ
109 kcal
1897 kJ
453 kcal
Fedt 5.91 g 24.61 g
Kulhydrat 12.09 g 50.38 g
Protein 1.73 g 7.20 g