Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Nøddebund med chokolademousse, friske bær og mynte

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne dessert forener smage og teksturer på lækreste vis. Den sprøde nøddebund harmonerer perfekt med den bløde mousse og de friske, syrlige bær.

6 portioner

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Nøddebund med chokolademousse, friske bær og mynte

Nøddebund:

4 æggehvider str. M/L
125 g sukker
2 poser Dr. Oetker Hasselnøddeflager (100 g)

Chokolademousse:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
1 ½ dl letmælk
1 dl piskefløde

Pynt:

300 g friske bær fx. jorbær, hindbær eller blåbær
kvist frisk mynte

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Nøddebund

Pisk æggehvider og sukker stift og vend hasselnøddeflagerne deri. Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt 6 lige store nøddebunde ud på et stykke smurt bagepapir. Bag nøddebunde i ovnen i 30 min. Afkøl bundene på en bagerist.

2

Chokolademousse

Bland posens indhold med mælk og fløde. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed.

Fyld chokolademoussen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt den ud på nøddebundene. Stil desserterne på køl i min.1 time.

3

Pynt

Pynt de afkølede desserter med røde bær og mynte.

Næringsindhold til opskriften Nøddebund med chokolademousse, friske bær og mynte

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1587 kJ
379 kcal
1072 kJ
256 kcal
Fedt 20.83 g 14.07 g
Kulhydrat 39.22 g 26.50 g
Protein 7.99 g 5.40 g