Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Nøddebund med chokolademousse, friske bær og mynte

Denne dessert forener smage og teksturer på lækreste vis. Den sprøde nøddebund harmonerer perfekt med den bløde mousse og de friske, syrlige bær.

6 portioner

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Nøddebund med chokolademousse, friske bær og mynte

Nøddebund:

4 æggehvider str. M/L
125 g sukker
2 poser Dr. Oetker Hasselnøddeflager (100 g)

Chokolademousse:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
1,5 dl letmælk
1 dl piskefløde

Pynt:

300 g friske, røde bær , fx. jorbær eller hindbær
kvist frisk mynte

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Nøddebund

Pisk æggehvider og sukker stift og vend hasselnøddeflagerne deri. Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt 6 lige store nøddebunde ud på et stykke smurt bagepapir. Bag nøddebunde i ovnen i 30 min. Afkøl bundene på en bagerist.

2

Chokolademousse

Bland posens indhold med mælk og fløde. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed.

Fyld chokolademoussen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt den ud på nøddebundene. Stil desserterne på køl i min.1 time.

3

Pynt

Pynt de afkølede desserter med røde bær og mynte.

Næringsindhold til opskriften Nøddebund med chokolademousse, friske bær og mynte

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1591kJ
380kcal
1076kJ
257kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 39g 26g
Protein 0g 0g