Flag

Nøddebund med chokolademousse, friske bær og mynte

6 portioner
Middelsvær
170 minutter
Denne dessert forener smage og teksturer på lækreste vis. Den sprøde nøddebund harmonerer perfekt med den bløde mousse og de friske, syrlige bær.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Nøddebund
4æggehvider str. M/L
125 gsukker
2 poserDr. Oetker Hasselnøddeflager (100 g)
Chokolademousse
1 brevDr. Oetker Cake Mousse Chocolate
1 ½ dlletmælk
1 dlpiskefløde
Pynt
300 gfriske bær fx. jorbær, hindbær eller blåbær
kvist frisk mynte

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Hasselnøddeflager (100 g)
Picture - Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Nøddebund

4æggehvider str. M/L
125 gsukker
2 poserDr. Oetker Hasselnøddeflager (100 g)

Pisk æggehvider og sukker stift og vend hasselnøddeflagerne deri. Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt 6 lige store nøddebunde ud på et stykke smurt bagepapir. Bag nøddebunde i ovnen i 30 min. Afkøl bundene på en bagerist.

Bagetid: 30 Minutes

2

Chokolademousse

1 brevDr. Oetker Cake Mousse Chocolate
1 ½ dlletmælk
1 dlpiskefløde

Bland posens indhold med mælk og fløde. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed.


Fyld chokolademoussen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt den ud på nøddebundene. Stil desserterne på køl i min.1 time.

3

Pynt

300 gfriske bær fx. jorbær, hindbær eller blåbær
kvist frisk mynte

Pynt de afkølede desserter med røde bær og mynte.