Flag

Kanel cookies med appelsin

24 stk.
Nem
220 minutter
Skønne sprøde og chewy cookies med en dejlig smag af kanel, appelsin og mandler. Lækre både til jul og hele året rundt.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer

Ingredienser

Kanel cookies med appelsin
150 gblødt smør
150 gbrun farin
100 gsukker
6 tsk.kanelsukker
2æg str. M/L
300 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Natron
1 bægerDr. Oetker Appelsinskal (100 g)
1 poseDr. Oetker Mandelsplitter (50 g)
kanelsukker til drys

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Natron
Picture - Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)
Picture - Dr. Oetker Mandelsplitter (50 g)
1

Kanel cookies med appelsin

Picture - Kanelcookies pyntetip proces web
150 gblødt smør
150 gbrun farin
100 gsukker
6 tsk.kanelsukker
2æg str. M/L
300 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Natron
1 bægerDr. Oetker Appelsinskal (100 g)
1 poseDr. Oetker Mandelsplitter (50 g)
kanelsukker til drys

Pisk smør, brun farin, sukker og kanelsukker godt sammen. Tilsæt æggene og pisk til massen er lys og luftig. Tilføj mel og Natron, og pisk til dejen er jævn og samlet. Hak kandiseret Appelsinskal fint og rør den i dejen sammen med Mandelsplitter. Rul dejen til en lang pølse med en diameter på 5-6 cm, pak den ind i husholdningsfilm og lad den hvile på køl i mindst 3 timer, evt. natten over.

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

Skær dejen i 24 lige store stykker. Fordel stykkerne på bageplader med bagepapir således, at der ikke er mere end 12 cookies på hver plade. Drys hver cookie med lidt kanelsukker. Bag kagerne midt i ovnen i 11 minutter. Afkøl dem direkte på bagepladen.

Bagetid: 11 Minutes


Tips
Picture - Kanelcookies pyntetip web

Dejen kan med fordel laves i forvejen, og opbevares på køl.

Opbevar de bagte cookies i en lufttæt beholder.

Pynt eventuelt med Choco Dream Icing & Frosting og The Taste of Christmas krymmel, som vist på billedet.