
Cookies med Smarties®
Se produkter
Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel ovn.
Pisk smør, rørsukker og brun farin blødt og luftigt i ca. 4-5 min. Tilsæt æg og Vanilla Paste. Pisk blandingen godt sammen. Rør mel, natron og salt i dejen. Tilsæt Smarties®. Rør blandingen hurtigt sammen så de forskellige Smarties® er fordelt. Hvis der røres for længe kan kagerne blive gummiagtige i konsistensen.
Beklæd en bageplade med bagepapir. Læg ca. 2 spsk kagedej (75 g) for hver cookie på bagepladen . Tryk klatterne let flade med en gaffel eller lignende.
Bag kagerne i 12-15 min. Kagerne er stadig bløde, når de kommer ud af ovnen, lad dem derfor køle helt af på bagepapiret, enten på køkkenbordet eller en rist, inden de lægges i en lufttæt beholder.
Spis dem lune med mælk til.
Bagetid: 12 - 15 minutter
Du kan med fordel nedfryse kugler af cookiedej og bage dem ved behov, når du og familien har lyst til en sød snack.
Relaterede opskrifter

Påskesmåkager med lime af Liv Martine

Veganske træstammer med dadler

Hjemmelavet juleskum

Romkage

Nøddebund med chokolademousse, friske bær og mynte

Cookies

Citruskarameller

Dadelkugler i chokolade
