Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Nøddehjerter

Denne klassiske opskrift kan godt nok bruges året rundt, men den smager bedst til juletid.

10 - 14 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Nøddehjerter

Dejen:

200 g sukker
200 g smør
3 æggeblommer str. M/L
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
50 g hakket chokolade
1 brev Dr. Oetker Brunkagekrydderi
3 æggehvider str. M/L

Creme:

2 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 spsk. flormelis
0,5 l creme fraiche

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160° C varmluft.

2

Dejen

Pisk sukker og smør til en hvid og luftig masse. Pisk æggeblommerne i én ad gangen. Tilsæt mandler, hasselnøddeflager, chokolade og brunkagekrydderi. Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt i dejen – først 1/3 og så resten. Hæld dejen i en bradepande (ca. 24 x 30 cm).

Bag kagen i 25-30 minutter. Kagen afkøles let og udstikkes i hjerteformer.

3

Creme

Rør vaniljesukker og flormelis i cremefraichen. Server kagerne med vaniljecremen.

Næringsindhold til opskriften Nøddehjerter

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1938kJ
463kcal
1809kJ
432kcal
Fedt 37.51g 35.06g
Kulhydrat 26.98g 25.21g
Protein 4.47g 4.18g