Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Nøddehjerter

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne klassiske opskrift smager lidt af jul, men kan sagtens bruges hele året rundt!

10 - 14 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Nøddehjerter

Dejen:

200 g sukker
200 g smør
3 æggeblommer str. M/L
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
50 g hakket, lys chokolade
1 brev Dr. Oetker Brunkagekrydderi
3 æggehvider str. M/L

Creme:

2 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 spsk. flormelis
½ l creme fraiche

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160° C varmluft.

2

Dejen

Pisk sukker og smør til en hvid og luftig masse. Pisk æggeblommerne i én ad gangen. Tilsæt mandler, hasselnøddeflager, chokolade og brunkagekrydderi. Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt i dejen – først 1/3 og så resten. Hæld dejen i en bradepande (ca. 24 x 30 cm).

Bag kagen i 25-30 minutter. Kagen afkøles let og udstikkes i hjerteformer.

3

Creme

Rør vaniljesukker og flormelis i cremefraichen. Server kagerne med vaniljecremen.

Næringsindhold til opskriften Nøddehjerter

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1934 kJ
462 kcal
1805 kJ
431 kcal
Fedt 37.51 g 35.06 g
Kulhydrat 26.99 g 25.23 g
Protein 4.47 g 4.18 g