Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Nøddehjerter

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne klassiske opskrift smager lidt af jul, men kan sagtens bruges hele året rundt!

10 - 14 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Nøddehjerter

Dejen:

200 g sukker
200 g smør
3 æggeblommer str. M/L
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
50 g hakket lys chokolade
1 brev Dr. Oetker Brunkagekrydderi
3 æggehvider str. M/L

Creme:

2 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 spsk. flormelis
5 dl creme fraiche

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160° C varmluft.

2

Dejen

Pisk sukker og smør til en hvid og luftig masse. Pisk æggeblommerne i én ad gangen. Tilsæt mandler, hasselnøddeflager, chokolade og brunkagekrydderi. Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt i dejen – først 1/3 og så resten. Hæld dejen i en bradepande (ca. 24 x 30 cm).

Bag kagen i 25-30 minutter. Kagen afkøles let og udstikkes i hjerteformer.

3

Creme

Rør vaniljesukker og flormelis i cremefraichen. Server kagerne med vaniljecremen.

Næringsindhold til opskriften Nøddehjerter

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1943 kJ
464 kcal
1817 kJ
434 kcal
Fedt 36.76 g 34.36 g
Kulhydrat 26.99 g 25.23 g
Protein 4.35 g 4.06 g