Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Påskeæg

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Sjove og søde påskesmåkager formet som æg. De er nemme at lave og smager skønt af chokolade. Tag børnene med i køkkenet og lad dem pynte kagerne.

15 - 18 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Påskeæg

Dejen:

150 g smør
130 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 æg str. M/L
240 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
200 g hakket, mørk chokolade

Pynt:

100 g mørk chokolade eller lys chokolade
Chokoladeknapper

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel ovn.

1

Dejen

Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Pisk æggene i ét ad gangen. Sigt hvedemel og bagepulver ned i dejen og rør godt rundt. Vend det hakkede chokolade i dejen, så det er godt fordelt.

Form dejen til ovale, æggeformede kager og sæt dem på en plade med bagepapir.

Bag kagerne i 12-15 min. Lad dem afkøl på en bagerist inden de pyntes.

2

Pynt

Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen, husk blot at røre undervejs. Pensl kagerne med den smeltede chokolade og pynt hurtigt med farvede chokoladeknapper, inden chokoladen størkner.

Tip

Du kan sagtens bruge både hvid, lys og mørk chokolade til at dyppe æggene i - det giver et sjovt udtryk på påskebordet.

Næringsindhold til opskriften Påskeæg

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1084kJ
259kcal
1809kJ
432kcal
Fedt 14.88g 24.80g
Kulhydrat 27.56g 45.94g
Protein 3.89g 6.49g