Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Påskeæg

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Sjove og søde påskesmåkager formet som æg. De er nemme at lave og smager skønt af chokolade. Tag børnene med i køkkenet og lad dem pynte kagerne.

15 - 18 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Påskeæg

Dejen:

150 g smør
130 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 æg str. M/L
240 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
200 g hakket, mørk chokolade

Pynt:

100 g mørk chokolade eller lys chokolade
Chokoladeknapper

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel ovn.

1

Dejen

Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Pisk æggene i ét ad gangen. Sigt hvedemel og bagepulver ned i dejen og rør godt rundt. Vend det hakkede chokolade i dejen, så det er godt fordelt.

Form dejen til ovale, æggeformede kager og sæt dem på en plade med bagepapir.

Bag kagerne i 12-15 min. Lad dem afkøl på en bagerist inden de pyntes.

2

Pynt

Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen, husk blot at røre undervejs. Pensl kagerne med den smeltede chokolade og pynt hurtigt med farvede chokoladeknapper, inden chokoladen størkner.

Tip

Du kan sagtens bruge både hvid, lys og mørk chokolade til at dyppe æggene i - det giver et sjovt udtryk på påskebordet.

Næringsindhold til opskriften Påskeæg

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1084 kJ
259 kcal
1809 kJ
432 kcal
Fedt 14.88 g 24.80 g
Kulhydrat 27.57 g 45.95 g
Protein 3.89 g 6.49 g