Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Påskekyllinger | Kreahjørnet

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lav søde og sjove cupcakes til påske som ligner påskekyllinger. Pynt dine cupcakes med farvet smørcreme, krymmel og sukkerøjne for at få disse søde kager.

18 - 22 stk.

for let øvede 70 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Påskekyllinger | Kreahjørnet

Redskaber:

Dr. Oetker vinkelpalet - lille
muffinforme
håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjteposer

Vaniljedej:

175 g blødt smør
200 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
3 æg str. M/L
350 g hvedemel
½ tsk. salt
1 ½ tsk. Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
1 ½ dl letmælk

Smørcreme:

1 brev Dr. Oetker Økologisk Kagecreme
5 dl letmælk
250 g blødt smør
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour

Pynt:

Dr. Oetker Sugar Eyes
Dr. Oetker Sweetheart ; hjerterne herfra
Dr. Oetker Choco Mix , Party Mix eller andet krymmel

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

1

Vaniljedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt imellem hvert æg. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis dejen skiller. Sigt hvedemel, salt og bagepulver, og bland det i dejen skiftevis med mælken.

Fordel dejen i muffinsformene, fyld dem ca. 2/3 op. Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagerne køle af på en bagerist.

2

Smørcreme

Rør indholdet af et brev økologisk kagecreme sammen med 1 dl af mælken. Varm den resterende mælk i en kasserolle. Når mælken koger tilsættes det oprørte kagecremepulver under omrøring. Cremen koges i 1 minut. Stil cremen på køl i 3-4 timer før brug. Cremen kan med fordel tilberedes dagen før eller nedkøling kan gøres hurtigere ved at komme cremen i en frysepose, som lægges fladt i køleskabet til den er afkølet til stuetemperatur.

Pisk det stuetempererede smør hvidt. Tilsæt kagecreme lidt ad gangen. Det er bedst hvis kagecremen også er stuetemperet, ellers er der risiko for at smørcremen skiller. Pisk i ca. 3 minutter eller til den ønskede konsistens er opnået. 


Farv smørcremen med Concentrated Yellow Colour. Kom smørcremen i en sprøjtepose med en rund tyl eller klip et hul i sprøjteposen. Sprøjt smørcreme på kagerne og glat det ud med en lille vinkelpalet eller en smørskniv. Se hvordan i videoen i toppen af opskriften.

3

Pynt

Pynt hver kage med to Sugar Eyes på, et hjertekrymmel som næb og lidt krymmel som hår eller hanekam.

Tip

Hvis du vil lave en endnu nemmere smørcreme med en dejlig smag af citron, så prøv at bruge Juicy Lemon Icing & Frosting til at lave din smørcreme, find fremgangsmåden og mere inspiration til glasur og smørcreme her.

Næringsindhold til opskriften Påskekyllinger | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1306 kJ
312 kcal
1813 kJ
433 kcal
Fedt 18.63 g 25.87 g
Kulhydrat 31.77 g 44.12 g
Protein 3.18 g 4.42 g