Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Pæremoussekage - Liv Martines Økologiske

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Et glutenfrit mesterværk af de helt store. Kagen består af pæremousse på en bund af lime, kokos og hvid chokolade, samt en økologisk matchaglaze.

10 - 12 portioner

avanceret 90 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Pæremoussekage - Liv Martines Økologiske

Redskaber:

håndmixer
springform; ø 16 cm
silikoneform; rund
stavblender
chokolade- eller sukkertermometer

Lime-kokosbund:

2 økologiske æggehvider
30 g økologisk hvidt sukker
2 tsk. revet skal fra 1 ubehandlet lime , økologisk
30 g økologisk kokosmel
30 g økologisk mandelmel
60 g økologisk flormelis
40 g økologisk hvid chokolade , hakket
1 tsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker

Pæremousse med lime:

3 blade Dr. Oetker Økologisk Husblas
3 økologiske pærer (eller 1,5 dl pæresaft)
saft fra 1 økologisk lime
50 g økologisk hvidt sukker
3 dl økologisk piskefløde
100 g økologisk skyr
1 tsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker

Matcha glaze:

5 blade Dr. Oetker Økologisk Husblas
100 g økologisk lys sirup , f.eks. ahornsirup
1 dl koldt vand
2 tsk. økologisk matcha pulver
150 g økologisk hvid chokolade

Pynt:

Dr. Oetker Økologisk Leafy Pear krymmel
økologiske kokosflager
grøn skovsyre

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 ºC traditionel varme. 

1

Lime-kokosbund

Pisk æggehvider og sukker sammen til en luftig marengsmasse.



Bland alle andre ingredienser sammen og vend dem i marengsmassen. Kom massen i en springform (ø 16 cm) og bag bunden i midten af ovnen i 20-22 minutter. Lad den herefter afkøle.

2

Pæremousse med lime

Kom husblas i blød i koldt vand. 


Skræl og skær pærerne i små tern kom dem i en gryde og tilsæt limesaft, sukker og vaniljesukker. Kog pærerne møre, blend dem og passér saften igennem en si. Vrid og smelt husblas i den varme saft og lad den smelte. Lad saften herefter køle lidt. Tilsæt skyr og vend massen sammen.


Pisk fløde til letpisket flødeskum, og vend den sammen med pæremassen. Fyld moussen i silikoneformen, men fyld ikke formen helt op, da bunden også skal kunne være der. Kom bunden ovenpå moussen og sæt kagen i fryseren natten over.

3

Matcha glaze

Kom husblas i blød i koldt vand. 


Kog matcha pulver, sirup og vand op. Tag det af varmen, klem husblassen fra vand og smelt den i blandingen. Hak chokoladen og kom den i en høj beholder. Hæld den varme matchablanding over og kom stavblenderen skråt ned i den høje beholder, så der dannes så få luftbobler som muligt. Hold stavblenderen dækket af matchamassen og start blenderen indtil det er en enstartet grøn masse. Lad herefter glazen køle ned til 32-35 ºC.

4

Overtræk kagen med glaze

Hent kagen direkte fra fryseren og befri den fra silikoneformen. Placer kagen på en mindre skål, så glazen kan løbe ned over siderne på kagen. Læg et stykke bagepapir under skålen til at opsamle den overskydende glaze. Hæld nu glazen over kagen i cirkelbevægelser, og lad glazen sætte sig på den kolde kage. Hvis første lag ikke dækker kagen tilstrækkeligt, kan kagen gives endnu en tur umiddelbart efter den første. Brug en lille kniv til forsigtigt at trimme kanten forneden for dråber af glaze.

Løft kagen over på et serveringsfad og lad den tø op ved stuetemperatur i 3-4 timer. Pynt kagen lige inden servering med kokosflager, skovsyre og økologisk Leafy Pear krymmel.

Tip

Hvis du ikke har en silikone form, så kan kagen støbes i en ø 20 cm springform istedet. Vær opmærsom på at skabe en hel glat overflade som basis for en vellykket glaze.

Næringsindhold til opskriften Pæremoussekage - Liv Martines Økologiske

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1465 kJ
350 kcal
1093 kJ
261 kcal
Fedt 19.04 g 14.21 g
Kulhydrat 37.55 g 28.02 g
Protein 4.99 g 3.72 g