Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Pavlova med tranebær og karamel

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Den klassiske pavlova nu med tranebær og karamelsauce. En elegant dessert der passer perfekt til vinterens og julens festlige stunder.

6 - 8 portioner

for let øvede 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Pavlova med tranebær og karamel

Redskaber:

håndmixer
stavblender
Dr. Oetker engangssprøjtepose
stjernetyl, flerrillet

Pavlova:

75 ml vand
1 brev Dr. Oetker Perfect Meringues

Tranebærcreme:

200 g friske tranebær
175 g sukker
1 dl vand
2 dl piskefløde
250 g mascarpone
1 tsk. Taylor & Colledge Vanilla Bean Extract

Pynt:

Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
friske tranebær
1 pakke Dr. Oetker Golden and Shiny Pearls

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 100 °C varmluft.

1

Pavlova

Bland marengspulver og vand. Pisk først kort på lav hastighed og derefter på høj hastighed i 3 minutter indtil marengsen er luftig og sej. Kom marengsen på en bageplade beklædt med bagepapir og smør den ud til en bund på ca. 18 cm i diameter, tegn evt. en cirkel på bagsiden af bagepapiret. Form en lille uddybning i midten af marengsen. Bag marengsbunden i 90 minutter. Sluk for ovnen og lad marengsbunden blive i ovnen indtil ovnen er helt kold. Fjern forsigtigt den afkølede marengsbund fra bagepapiret.

2

Tranebærcreme

Varm friske tranebær, sukker og vand i en gryde indtil tranebærrene er bløde. Blend derefter tranebærene til en puré. Kom puréen igennem en sigte og sæt den i køleskabet indtil den er kold.


Kom piskefløde, mascarpone og vaniljeekstrakt i en skål og pisk det til en luftig creme. Vend forsigtigt 3 spsk. af tranebærpuéen i cremen. Kom cremen i en sprøjtepose med en stor flerrillet stjernetyl og sprøjt toppe af tranebærcreme på marengsbunden. 

3

Pynt

Pynt pavlovaen med den resterende tranebærpuré, Toffee Dessertsauce, friske tranebær og Golden and Shiny Pearls.

Tips

Lav gerne både marengsbunden og tranebærpuréen dagen før kagen skal serveres.


Istedet for at sprøjte cremen, kan den også bare smøres ud på marengsbunden. 

Næringsindhold til opskriften Pavlova med tranebær og karamel

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1947 kJ
465 kcal
716 kJ
171 kcal
Fedt 22.98 g 8.45 g
Kulhydrat 59.31 g 21.80 g
Protein 5.66 g 2.08 g