Pavlova med tranebær og karamel

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Den klassiske pavlova nu med tranebær og karamelsauce. En elegant dessert der passer perfekt til vinterens og julens festlige stunder.

6 - 8 portioner

for let øvede 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Pavlova med tranebær og karamel

Redskaber:

håndmixer
stavblender
Dr. Oetker engangssprøjtepose
stjernetyl, flerrillet

Pavlova:

75 ml vand
1 brev Dr. Oetker Perfect Meringues

Tranebærcreme:

200 g friske tranebær
175 g sukker
1 dl vand
2 dl piskefløde
250 g mascarpone
1 tsk. Taylor & Colledge Vanilla Bean Extract

Pynt:

Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
friske tranebær
1 pakke Dr. Oetker Golden and Shiny Pearls

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 100 °C varmluft.

1

Pavlova

Bland marengspulver og vand. Pisk først kort på lav hastighed og derefter på høj hastighed i 3 minutter indtil marengsen er luftig og sej. Kom marengsen på en bageplade beklædt med bagepapir og smør den ud til en bund på ca. 18 cm i diameter, tegn evt. en cirkel på bagsiden af bagepapiret. Form en lille uddybning i midten af marengsen. Bag marengsbunden i 90 minutter. Sluk for ovnen og lad marengsbunden blive i ovnen indtil ovnen er helt kold. Fjern forsigtigt den afkølede marengsbund fra bagepapiret.

2

Tranebærcreme

Varm friske tranebær, sukker og vand i en gryde indtil tranebærrene er bløde. Blend derefter tranebærene til en puré. Kom puréen igennem en sigte og sæt den i køleskabet indtil den er kold.


Kom piskefløde, mascarpone og vaniljeekstrakt i en skål og pisk det til en luftig creme. Vend forsigtigt 3 spsk. af tranebærpuéen i cremen. Kom cremen i en sprøjtepose med en stor flerrillet stjernetyl og sprøjt toppe af tranebærcreme på marengsbunden. 

3

Pynt

Pynt pavlovaen med den resterende tranebærpuré, Toffee Dessertsauce, friske tranebær og Golden and Shiny Pearls.

Tips

Lav gerne både marengsbunden og tranebærpuréen dagen før kagen skal serveres.


Istedet for at sprøjte cremen, kan den også bare smøres ud på marengsbunden. 

Næringsindhold til opskriften Pavlova med tranebær og karamel

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1947 kJ
465 kcal
716 kJ
171 kcal
Fedt 22.98 g 8.45 g
Kulhydrat 59.31 g 21.80 g
Protein 5.66 g 2.08 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: