Flag

Mini pavlova med vaniljeflødeskum og friske bær

about 6 stk.
Nem
160 minutter
Den klassiske pavlova i ny fortolkning som marengsbunde med chokolade og karamel. Fyld den lille skål af marengs op med vaniljeflødeskum og friske bær.
Med marengsbunde, chokolade og karamel, er denne pavlova et godt bud på en ny yndlingsdessert - kagerne kan pyntes med dine favorit frugt eller bær.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer

Ingredienser

Marengsbunde
3æggehvider
225 gsukker
100 ghakket mørk chokolade
about 50 gDr. Oetker Toffee Dessertsauce
Flødeskum med vanilje og pynt
2 ½ dlpiskefløde
2 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
100 - 200 gjordbær (skåret i kvarte på den lange side)
100 - 200 ghindbær
100 - 200 gblåbær
Dr. Oetker Silver Pearls
mynteblade

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
Picture - Dr. Oetker Silver Pearls
3æggehvider

Tænd ovnen på 100 °C varmluft.

1

Marengsbunde

3æggehvider
225 gsukker
100 ghakket mørk chokolade
about 50 gDr. Oetker Toffee Dessertsauce

Pisk æggehviderne luftige og stive, så man kan vende bunden i vejret på skålen uden at æggehviderne falder ud. Drys sukkeret i lidt ad gangen mens der piskes, og pisk til marengsen er sej. Tilsæt hakket chokolade og vend Toffee Dessertsauce i marengsmassen.



Beklæd en bradepande med bagepapir. Form 6 marengsbunde ved hjælp af en ske på bagepapiret. Lav en let fordybning i midten af hver maregnsbund.


Bag marengsbundene i ca. 1 time. Marengsen skal stadig være sej og saftig inden i. 


Afkøl marengsbundene på en bagerist og opbevar dem i en lufttæt beholder til de skal bruges dem. De kan sagtens forberedes et par dage i forvejen.

Bagetid: about 60 Minutes

2

Flødeskum med vanilje og pynt

2 ½ dlpiskefløde
2 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
100 - 200 gjordbær (skåret i kvarte på den lange side)
100 - 200 ghindbær
100 - 200 gblåbær
Dr. Oetker Silver Pearls
mynteblade

Kom de afkølede marengsbunde på en tallerken. 


Pisk fløden til en let flødeskum og vend Vanilla Paste i, man må gerne kunne se striber af vaniljepastaen. Kom flødeskum på hver marengsbund og hæld Toffee Dessertsauce over. Pynt med jordbær, hindbær, blåbær, Chocolate Silver Pearls og mynteblade.


Tip

Find flere opskrifter og tips og tricks på vores side om marengs.