
Mini pavlova med vaniljeflødeskum og friske bær
Se produkter
Tænd ovnen på 100 °C varmluft.
Pisk æggehviderne luftige og stive, så man kan vende bunden i vejret på skålen uden at æggehviderne falder ud. Drys sukkeret i lidt ad gangen mens der piskes, og pisk til marengsen er sej. Tilsæt hakket chokolade og vend Toffee Dessertsauce i marengsmassen.
Beklæd en bradepande med bagepapir. Form 6 marengsbunde ved hjælp af en ske på bagepapiret. Lav en let fordybning i midten af hver maregnsbund.
Bag marengsbundene i ca. 1 time. Marengsen skal stadig være sej og saftig inden i.
Afkøl marengsbundene på en bagerist og opbevar dem i en lufttæt beholder til de skal bruges dem. De kan sagtens forberedes et par dage i forvejen.
Bagetid: ca. 60 minutter
Kom de afkølede marengsbunde på en tallerken.
Pisk fløden til en let flødeskum og vend Vanilla Paste i, man må gerne kunne se striber af vaniljepastaen. Kom flødeskum på hver marengsbund og hæld Toffee Dessertsauce over. Pynt med jordbær, hindbær, blåbær, Chocolate Silver Pearls og mynteblade.
Find flere opskrifter og tips og tricks på vores side om marengs.
Relaterede opskrifter

Varm chokolade på pind med chili og skumfiduser

Nem chokolademousse med hjemmelavede "koraller"

Pebermynteis med After Eight®

Klassiske belgiske vafler

Pavlova med tranebær og karamel

Marengsreder på to måder

Marie iskiks

Nem citronfromage med flamberet marengs
