til opskriften Pink Fault Line Cake
2 Dr. Oetker Retro springforme; ø 18 cm | |
Dr. Oetker vinkelpalet - lille | |
håndmixer | |
Dr. Oetker kagekam | |
kageplast | |
Dr. Oetker vinkelpalet - lille |
300 g | blødt smør |
1 pose | Dr. Oetker Juicy Lemon Icing & Frosting |
2 | æg str. M/L |
260 g | hvedemel |
4 tsk. | Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje |
3 tsk. | Dr. Oetker Bagepulver |
1 ½ dl | letmælk |
1 pose | Dr. Oetker Juicy Lemon Icing & Frosting |
250 g | mascarpone |
3 dl | piskefløde |
1 pose | Dr. Oetker Berry Fantasy Icing & Frosting |
250 g | blødt smør |
Dr. Oetker Concentrated Pink Colour |
1 dåse | Dr. Oetker Sweetheart |
1 dåse | Dr. Oetker Black & Gold , kun guld krymmelen |
Tænd ovnen på 175° C varmluft.
Pisk smør og indholdet fra posen med Juicy Lemon Icing & Frosting sammen, til den er blød og luftig, 2-3 minutter. Tilsæt æg et ad gangen og pisk godt efter hvert æg.
Bland, i en anden skål, hvedemel, vaniljesukker og bagepulver sammen. Sigt det i smørblandingen. Tilsæt mælk og rør dejen godt sammen.
Fordel dejen ligeligt mellem to smurte springforme (Dr. Oetker Retro springform, ø 18 cm) med bagepapir i bunden og bag kagerne i ca. 30 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagerne er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet.
Lad kagerne køle helt af i springformene. Fjern form og bagepapir og flæk begge kagebunde på midten, så der i alt bliver fire lige tykke kagebunde.
Kom indholdet fra en pose Juicy Lemon Icing & Frosting, mascarpone og piskefløde i en skål og pisk til det får samme konsistens som fast flødeskum.
Placér en kagebund på et serveringsfad og kom kageplast og ringen til springformen (eller en kagering) omkring bunden. Fordel en tredjedel af fyldet på bunden og kom den næste bund på. Gentag med de resterende kagebunde og fyld, slut af med den sidste bund. Lad kagen sætte sig lidt i køleskabet.
Kom indholdet fra en pose Berry Fantasy Icing & Frosting i en skål, tilsæt stuetempereret smør. Pisk med en håndmixer i 4 minutter til smørcremen er luftig. Farv smørcremen med Concentrated Pink Colour indtil ønsket farve opnås.
Hæld de fire forskellige slags krymmel fra Sweet Heart krymmel mix i en skål samt guld krymmelen fra Black & Gold krymmel mix, og bland det godt sammen.
Tag kagen ud fra køleskabet og befri den fra form og kageplast. Brug gerne en vinkelpalet (fx Dr. Oetker lille vinkelpalet) til at fordele noget af smørcremen i et jævnt bånd langs midten af kagen. Brug hænderne til forsigtigt at trykke krymmelblandingen ind i båndet af smørcreme.
Fordel derefter den resterende smørcreme på resten af kagen, men lad midten af kagen med krymmel være fri (se billedet). Brug gerne en vinkelpalet til at fordele smørcremen over kagen og en kagekam (evt. Dr. Oetker kagekam - ekstra høj) til at jævne smørcremen ud, så den får en helt glat overflade og midten står skarpt frem. Lad kagen sætte sig i køleskabet inden servering.
Denne Fault Line Cake kan også laves om til en citronelskers drøm, bare erstat Berry Fantasy Icing & Frosting i smørcremen med Juicy Lemon Icing & Frosting, så får du en fin gul kage. Brug lige den krymmel du bedst kan lide!
Per Portion / Styk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energi |
3948
kJ
943 kcal |
1754
kJ
419 kcal |
Fedt | 53.63 g | 23.83 g |
Kulhydrat | 99.62 g | 44.27 g |
Protein | 7.07 g | 3.14 g |
Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.
Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.
Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.
Ja
nej
For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.
Ja
nej
Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: