Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Smølfie småkager | Kreahjørnet

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Bag disse søde Smølfie-småkager og inviter Smølferne med ud i køkkenet!

40 - 45 stk.

nem 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Smølfie småkager | Kreahjørnet

Dejen:

175 g hvedemel
2 poser Dr. Oetker Mandelmel (100 g)
175 g sukker
125 g koldt smør i tern
1 æg str. M/L
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt

Pynt:

100 g hvid kogechokolade eller chokoladeknapper
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour , blå
Dr. Oetker Pynteglasur
Dr. Oetker Writing Icing Decór
3 spsk. Dr. Oetker Sort konditorfarve
flormelis

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Bland hvedemel, mandelmel og sukker sammen i en skål. Smuldr smørret i melblandingen til konsistensen er som rasp. Saml dejen hurtigt med æg og vaniljeekstrakt. Pak dejen ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet i mindst 30 minutter.

2

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

3

Rul dejen ud på et meldrysset bord til en tykkelse på ca. 2 mm. Udstik småkagerne med et snapseglas eller en rund udstiksform (ø 3 cm). Læg kagerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag småkagerne nederst i ovnen i 10-12 minutter til de er gyldenbrune. Afkøl småkagerne på en bagerist.

4

Pynt

Smelt chokolade over et vandbad eller i mikroovn. Chokoladen skal tempereres. Vær derfor varsom når du smelter den hvide chokolade. Tag den af varmen så snart chokoladen er næsten smeltet. Chokoladen må ikke blive for varm. Indfarv den med Concentrated Blue Colour. Fordel et jævnt lag chokolade på hele småkagens overflade med en teske og lad det tørre helt.


Varm hvid Pynteglasur i vandbad som anvist på tuben. Tegn små hatte på smølferne. Tegn små øjne med hvid dekorationsglasur. Bland sort konditorfarve og flormelis til en tyk glasur. Fyld glasuren i en sprøjtepose og klip et meget lille hul. Tegn øjenbryn, øjne og mund på Smølfe-ansigterne med sort glasur.

Næringsindhold til opskriften Smølfie småkager | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 381 kJ
91 kcal
1813 kJ
433 kcal
Fedt 4.73 g 22.51 g
Kulhydrat 10.89 g 51.88 g
Protein 1.18 g 5.62 g