Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Søstjerner - småkager med farvet sukker | Kreahjørnet

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Se hvordan du nemt kan skabe flotte søstjerner med personlighed med brug af sukkerøjne, farvet glasur og farvet sukker. De vil pynte ethvert kagebord.

20 - 25 stk.

for let øvede 90 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Søstjerner - småkager med farvet sukker | Kreahjørnet

Redskaber:

udstikker

Småkagedej:

125 g blødt smør
175 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 knsp. salt
1 æg str. M/L
275 g hvedemel
¼ tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Farvet sukkersand:

200 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Blå Konditorfarve
1 tsk. Dr. Oetker Grøn Konditorfarve

Glasur:

400 g flormelis
Dr. Oetker Blå Konditorfarve
Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
pasteuriseret æggehvide ; til lind konsistens

Pynt:

Dr. Oetker Sugar Eyes

Tilberedning

Tilberedning

1

Småkagedej

Pisk smør, sukker, vaniljesukker og salt lyst. Pisk ægget i. Tilsæt hvedemel og bagepulver, og rør dejen sammen. Form dejen til en kugle og tryk den flad. Pak dejen ind i husholdningsfilm og sæt den på køl et par timer, og gerne natten over.

2

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

Tag dejen ud af køleskabet og rul den ud på et meldrysset bord til en tykkelse på 3-4 mm. Udstik småkagerne og form stjernespidserne, til småkagerne ligner søstjerner. Se hvordan i videoen. Læg kagerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag småkagerne i midten af ovnen i 9-11 minutter til de er let gyldne. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Farvet sukkersand

Rør 100 g af sukkeret med 1 tsk. blå konditorfarve og spred det ud på et stykke bagepapir. Rør de resterende 100 g sukker med 1 tsk. grøn konditorfarve og spred det ud på et stykke bagepapir. Lad sukkeret tørre natten over. Når sukkeret er tørt, knuses det let med bagsiden af en ske.

4

Glasur

Rør 200 g flormelis med blå konditorfarve og æggehvide til en lind, lidt tynd konsistens. Rør de resterende 200 g flormelis med grøn konditorfarve og æggehvide til en ligeledes lind konsistens.

Pynt

Dyp nogle af småkagerne i den blå glasur og nogle i den grønne. Alternativt kan glasuren kommes på med en ske eller sprøjtes på med en sprøjtepose.

Kom Sugar Eyes på den stadig våde glasur. Dyp derefter kagerne i det farvede sukker. Lad kagerne tørre før de kommes i en kagedåse til opbevaring.

Næringsindhold til opskriften Søstjerner - småkager med farvet sukker | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 959 kJ
229 kcal
1683 kJ
402 kcal
Fedt 5.05 g 8.87 g
Kulhydrat 44.28 g 77.69 g
Protein 1.62 g 2.85 g