Tænd ovnen på 150 °C traditionel varme.
Pisk æggehviderne stive og luftige med en håndmixer, først kort på lav hastighed og herefter på høj hastighed i 3 minutter. Man skal kunne vende bunden i vejret på skålen uden at æggehviderne falder ud. Drys sukker i lidt ad gangen, mens der piskes, og pisk til marengsen er sej og der ikke længere er krystaller i massen. Vend Vaniljesukker, Mandelmel, kakao og Mandelaroma i.
Fyld marengsmassen i en sprøjtepose og sprøjt 48 små marengs, ca. ø 4 cm, ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad dem stå og hvile i ca. 20 minutter inden de bages.
Bag dem i 15 minutter. Afkøl og tage dem forsigtigt af pladen, og lad dem afkøle på en bagerist.
Bagetid: 15 Minutes
Læg husblas i blød i koldt vand. Lad husblassen stå i ca. 10 minutter.
Vrid husblassen for vand og smelt den i den varme espresso, og bland sukker og Romaroma i. Stil den flydende gelé på køl til den er stivnet.
Hæld mascarpone, flormelis og Vanilla Paste i en skål, og pisk det til en tyk og luftig creme. Kom cremen i en sprøjtepose.
Par makronerne to og to i samme størrelse. Sprøjt mousse i en cirkel på halvdelen af makronerne, og læg kaffegelé i midten. Læg den anden makron ovenpå.
Opbevar dem på køl inden servering, dog maksimalt i 4 timer ellers bliver de bløde.
Skal din dessert have en lækker mocktail ved siden af, så prøv denne forfriskende iskaffe der smager som den italienske dessert tiramisu
Find opskriften på en Tiramisu Mocktail her.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours