Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Sprøde vaniljestjerner

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Få hjemmet til at dufte af julebag og få alle i godt humør med disse sprøde jule-vaniljestjerner, der smager skønt.

70 - 80 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Sprøde vaniljestjerner

Dejen:

325 g hvedemel
75 g kartoffelmel
125 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste eller 1. Dr. Oetker vaniljestang
250 g koldt smør i tern
1 æggeblomme str. M/L
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
Dr. Oetker Writing Icing Decór og Dr. Oetker krymmel (evt)

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Rør sigtet mel, kartoffelmel og flormelis sammen i en skål. Tilsæt Vanilla Paste eller vaniljestang. Bruges vaniljestang flækkes bælgen, kornene skrabes ud, bælgen hakkes fint og det hele tilsættes. Smuldr smørret i melblandingen til konsistensen er som rasp. Tilsæt æggeblomme og vaniljearoma, og saml dejen hurtigt. Dæk dejen til og stil den i køleskabet i mindst 40 min.

2

Tænd ovnen på 160 °C varmluft eller 180 °C traditionel varme.

3

Dejen rulles ud på et meldrysset bord, den skal have en tykkelse på ½ cm. Udstik stjernerne med en udstiksform og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.


Bag vaniljestjernerne i 8-10 min. til de er gyldnebrune. Afkøl vaniljestjernerne på en bagerist og opbevar dem i en kagedåse.

Tip

Vaniljesmåkagerne kan pyntes efter lyst og behov. Prøv at drysse glasuren med én af Dr. Oetkers mange krymmelvarianter.

Næringsindhold til opskriften Sprøde vaniljestjerner

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 230 kJ
55 kcal
1922 kJ
459 kcal
Fedt 2.97 g 24.76 g
Kulhydrat 6.58 g 54.83 g
Protein 0.50 g 4.17 g