Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Sprøde vaniljestjerner

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Få hjemmet til at dufte af julebag og få alle i godt humør med disse sprøde jule-vaniljestjerner, der smager skønt.

70 - 80 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Sprøde vaniljestjerner

Dejen:

325 g hvedemel
75 g kartoffelmel
125 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste eller 1. Dr. Oetker vaniljestang
250 g koldt smør i tern
1 æggeblomme str. M/L
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
Dr. Oetker Writing Icing Decór og Dr. Oetker krymmel (evt)

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Rør sigtet mel, kartoffelmel og flormelis sammen i en skål. Tilsæt Vanilla Paste eller vaniljestang. Bruges vaniljestang flækkes bælgen, kornene skrabes ud, bælgen hakkes fint og det hele tilsættes. Smuldr smørret i melblandingen til konsistensen er som rasp. Tilsæt æggeblomme og vaniljearoma, og saml dejen hurtigt. Dæk dejen til og stil den i køleskabet i mindst 40 min.

2

Tænd ovnen på 160 °C varmluft eller 180 °C traditionel varme.

3

Dejen rulles ud på et meldrysset bord, den skal have en tykkelse på ½ cm. Udstik stjernerne med en udstiksform og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.


Bag vaniljestjernerne i 8-10 min. til de er gyldnebrune. Afkøl vaniljestjernerne på en bagerist og opbevar dem i en kagedåse.

Tip

Vaniljesmåkagerne kan pyntes efter lyst og behov. Prøv at drysse glasuren med én af Dr. Oetkers mange krymmelvarianter.

Næringsindhold til opskriften Sprøde vaniljestjerner

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 230 kJ
55 kcal
1922 kJ
459 kcal
Fedt 2.97 g 24.76 g
Kulhydrat 6.58 g 54.83 g
Protein 0.50 g 4.17 g