Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Tørrede ananasblomster

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Fine blomster lavet af tørret ananas. En elegant dekoration til enhver kage.

ca. 24 stk.

nem 30 Minutter without_eggs Uden æg iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Tørrede ananasblomster

Ananas blomster:

1 frisk ananas
Dr. Oetker Bagelim
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 125 °C traditionel varme

1

Ananas blomster

Start med at skære skrællen af ananassen. 


Skær ananassen i tynde skiver, brug gerne et madolinjern, så skiverne bliver så tynde som muligt. 


Kom ananasskiverne på en bageplade med bagepapir og bag dem i 25 minutter. Tag bagepladen ud og vend alle skiverne. Bag dem derefter i yderligere 25 minutter. 


Alternativt kan annanasskiverne også bages i en mikrobølgeovn. Kom 2 - 3 skiver ind ad gangen og giv dem ca. 1 minut indtil ananassen er blød.

2

Tørring

Tænd ovnen på 50 °C varmluft.


Læg de bløde ananasskiver i en lille muffinform af metal. Lad ananassen tørre i ovnen i 4-8 timer. Køl ananasen helt af.

3

Pynt

Kom en smule bagelim i midten af hver ananasblomst. Pynt dem med Chocolate Silver Pearls og lad dem tørre. Når blomsterne er helt tørre er de klar til at dekorere med.

Tips

Hvis den spiselige Bagelim er lidt svær at få ud at tuben, så lun tuben kort i lidt varmt vand.


Annanasblomsterne er også lækre som en lidt sundere snack.

Næringsindhold til opskriften Tørrede ananasblomster

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 96 kJ
23 kcal
230 kJ
55 kcal
Fedt 0.17 g 0.40 g
Kulhydrat 5.49 g 13.07 g
Protein 0.21 g 0.50 g