Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Tørrede ananasblomster

Fine blomster lavet af tørret ananas. En elegant dekoration til enhver kage.

about 24 stk.

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Tørrede ananasblomster

Ananas blomster:

1 frisk ananas
Dr. Oetker Bagelim
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

1

Ananas blomster

Start med at skære skrællen af ananassen. Skær ananassen, gerne med et madolinjern, så tyndt som muligt. Kom ananassen på en bageplade betrukket med bagepapir og bag dem i 25 min. ved 125 °C traditionel varme. Efter 25 min. vendes alle skiverne med ananas og bages i ydeligere 25 min. ved 125 °C traditionel varme. En mikrobølgeovn kan også benyttes. Her Kommer du enkeltvis en af skiverne ind i ca. 1 minut indtil ananassen er blød.

2

Læg de bløde ananasskiver i en lille muffinform af metal. Lad ananassen tørre i ovnen ved 50 °C varmluft i 4-8 timer. Køl skiverne helt af.

3

Kom en smule bagelim i midten af hver ananas blomst. Pynt dem med Chocolate Silver Pearls krymmel og lad tørre. Når blomsten er helt tør er den klar til at dekorere med.

Næringsindhold til opskriften Tørrede ananasblomster

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 96kJ
23kcal
230kJ
55kcal
Fedt 0.17g 0.40g
Kulhydrat 5.49g 13.07g
Protein 0.21g 0.50g