Flag

Tørrede ananasblomster

about 24 stk.
Nem
390 minutter
Fine blomster lavet af tørret ananas. En elegant dekoration til enhver kage.
Lav en flot og naturlig pynt til din hjemmelavet kage! Disse smukke blomster laves blot af frisk ananas der tørres i ovnen. Hvis du helt vil undgå tilsat sukker, kan du nøjes med ananasen som den er, men skal det være ekstra fint, så kom lidt krymmel i midten af hver blomst.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
muffinform i metal

Ingredienser

Ananas blomster
1frisk ananas
Dr. Oetker Bagelim
Dr. Oetker Silver Pearls

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bagelim
Picture - Dr. Oetker Silver Pearls

Tænd ovnen på 125 °C traditionel varme

1

Ananas blomster

1frisk ananas

Start med at skære skrællen af ananassen. 

Skær ananassen i tynde skiver, brug gerne et madolinjern, så skiverne bliver så tynde som muligt. 

Kom ananasskiverne på en bageplade med bagepapir og bag dem i 25 minutter. Tag bagepladen ud og vend alle skiverne. Bag dem derefter i yderligere 25 minutter. 

Alternativt kan annanasskiverne også bages i en mikrobølgeovn. Kom 2 - 3 skiver ind ad gangen og giv dem ca. 1 minut indtil ananassen er blød.

Bagetid: 50 Minutes

2

Tørring

Picture - PinaColada_lagkage_web_ananasblomst_m_pack.jpg

Tænd ovnen på 50 °C varmluft.

Læg de bløde ananasskiver i en lille muffinform af metal. Lad ananassen tørre i ovnen i 4-8 timer. Køl ananasen helt af.

Bagetid: 240 - 480 Minutes

3

Pynt

Picture - PinaColada-kage-04.jpg
Dr. Oetker Bagelim
Dr. Oetker Silver Pearls

Kom en smule bagelim i midten af hver ananasblomst. Pynt dem med Silver Pearls og lad dem tørre. Når blomsterne er helt tørre er de klar til at dekorere med.


Tips

Hvis den spiselige Bagelim er lidt svær at få ud at tuben, så lun tuben kort i lidt varmt vand.

Annanasblomsterne er også lækre som en lidt sundere snack.