Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Tørrede ananasblomster

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Fine blomster lavet af tørret ananas. En elegant dekoration til enhver kage.

ca. 24 stk.

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Tørrede ananasblomster

Ananas blomster:

1 frisk ananas
Dr. Oetker Bagelim
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 125 °C traditionel varme

1

Ananas blomster

Start med at skære skrællen af ananassen. 


Skær ananassen i tynde skiver, brug gerne et madolinjern, så skiverne bliver så tynde som muligt. 


Kom ananasskiverne på en bageplade med bagepapir og bag dem i 25 minutter. Tag bagepladen ud og vend alle skiverne. Bag dem derefter i yderligere 25 minutter. 


Alternativt kan annanasskiverne også bages i en mikrobølgeovn. Kom 2 - 3 skiver ind ad gangen og giv dem ca. 1 minut indtil ananassen er blød.

2

Tørring

Tænd ovnen på 50 °C varmluft.


Læg de bløde ananasskiver i en lille muffinform af metal. Lad ananassen tørre i ovnen i 4-8 timer. Køl ananasen helt af.

3

Pynt

Kom en smule bagelim i midten af hver ananasblomst. Pynt dem med Chocolate Silver Pearls og lad dem tørre. Når blomsterne er helt tørre er de klar til at dekorere med.

Tips

Hvis den spiselige Bagelim er lidt svær at få ud at tuben, så lun tuben kort i lidt varmt vand.


Annanasblomsterne er også lækre som en lidt sundere snack.

Næringsindhold til opskriften Tørrede ananasblomster

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 96kJ
23kcal
230kJ
55kcal
Fedt 0.17g 0.40g
Kulhydrat 5.49g 13.07g
Protein 0.21g 0.50g