Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Triple chocolate-cookies

(0)
4 3 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne lækre opskrift på cookies kan bruges året rundt - men passer perfekt til juletiden.

16 - 18 stk.

for let øvede 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Triple chocolate-cookies

Dejen:

225 g blødt smør
175 g lyst rørsukker
100 g muscovadosukker (eller brun farin)
1 æg str. M/L
350 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 tsk. Dr. Oetker Natron
½ tsk. salt
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Milk (100 g)
100 g hvid chokolade (chips eller grofthakket)

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.

2

Dejen

Pisk smør, rørsukker og muscovadosukker blødt og luftigt i ca. 4-5 minutter. Tilsæt ægget og pisk blandingen godt sammen. Rør mel, vaniljesukker, natron, salt og vaniljeekstrakt i blandingen. Tilsæt Chocolate Chips og hvid chokolade. Rør blandingen hurtigt sammen. Hvis der røres for længe kan kagerne blive gummiagtige i konsistensen.

Beklæd en bageplade med bagepapir. Læg klatter af kagedej på bagepladen med en spiseske. Hver klat skal være ca. 2 spsk. (ca. 75 g). Tryk klatterne let flade med en gaffel.

Bag kagerne i 12-15 minutter. Lag kagerne køle helt af på en rist inden de lægges i en lufttæt beholder.

Næringsindhold til opskriften Triple chocolate-cookies

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1373 kJ
328 kcal
1905 kJ
455 kcal
Fedt 16.49 g 22.91 g
Kulhydrat 41.49 g 57.62 g
Protein 3.45 g 4.80 g