Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Triple chocolate-cookies

Denne lækre opskrift på cookies kan bruges året rundt - men passer perfekt til juletiden.

16 - 18 stk.

for let øvede 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Triple chocolate-cookies

Dejen:

225 g blødt smør
175 g lyst rørsukker
100 g muscovadosukker (eller brun farin)
1 æg str. M/L
350 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 tsk. Dr. Oetker Natron
0,5 tsk. salt
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Milk (100 g)
100 g hvid chokolade (chips eller grofthakket)

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.

2

Dejen

Pisk smør, rørsukker og muscovadosukker blødt og luftigt i ca. 4-5 minutter. Tilsæt ægget og pisk blandingen godt sammen. Rør mel, vaniljesukker, natron, salt og vaniljeekstrakt i blandingen. Tilsæt Chocolate Chips og hvid chokolade. Rør blandingen hurtigt sammen. Hvis der røres for længe kan kagerne blive gummiagtige i konsistensen.

Beklæd en bageplade med bagepapir. Læg klatter af kagedej på bagepladen med en spiseske. Hver klat skal være ca. 2 spsk. (ca. 75 g). Tryk klatterne let flade med en gaffel.

Bag kagerne i 12-15 minutter. Lag kagerne køle helt af på en rist inden de lægges i en lufttæt beholder.

Næringsindhold til opskriften Triple chocolate-cookies

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1377kJ
329kcal
1909kJ
456kcal
Fedt 16.49g 22.91g
Kulhydrat 41.47g 57.60g
Protein 3.45g 4.80g