Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Baking Powder

Chokolademousse

Let, luftig og med en kraftig chokoladesmag. Dr. Oetker Chokolademousse er et sikkert hit til enhver lejlighed og derudover er den nem at tilberede.

Dr. Oetker Chokolademousse fås i breve á 92 g, svarende til 4 portioner.

 

Tilberedning af Dr. Oetker Chokolademousse (pr. brev):

  1. Hæld 2½ dl letmælk i en skål med høje kanter.
  2. Tilsæt pulveret og pisk med en håndmixer, først kort ved lav hastighed der efter ved højeste hastighed i 3 min.
  3. Hæld blandingen i 4 små portionsglas og stil dem i køleskabet i mindst 1 time.

Tip: Ønskes en mere cremet konsistens kan moussen tilberedes med 2 dl letmælk og 1 dl piskefløde.

 

Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Chokolademousse

Sukker, fedtreduceret kakaopulver, 8,6% chokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator (lecithiner)), gelatine (okse), glukosesirup, palmeolie, maltodextrin, modificeret stivelse, emulgatorer (E 472a, E 471), fortykningsmiddel (carrageenan), MÆLKEPROTEINER (indeholder LAKTOSE), salt. Kan indeholde spor af: (GLUTENÆG, SOJA, MANDEL, HASSELNØDVALNØD).

Køb produktet online her::

Allergifremkaldende ingredienser

Allergener for dette produkt:

Mælkeproteiner
Laktose
Spor af gluten
Spor af æg
Spor af soja
Spor af mandel
Spor af hasselnød
Spor af valnød

Næringsindhold Chokolademousse

PER 100 G TILBEREDT PRODUKT
Energi 619 kJ
147 kcal
Fedt 4,2 g
heraf mættede fedtsyrer 3 g
Kulhydrat 21 g
heraf sukkerarter 17 g
Protein 5,5 g
Salt 0,22 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares tørt og ved stuetemperatur.

Nettovægt: 92g

TEMASIDE

Dessert er mange ting, men budding er en god, gammel klassisker

Bliv inspireret på vores temaside, hvor vi har taget budding til det næste niveau.