
Chokolademousse med Baileys® og After Eight®
Se produkter
Bland brevets indhold med mælk og Baileys®. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed. Fordel moussen ligeligt imellem dessertglassene og sæt dem derefter i køleskabet i ca. 15 minutter.
Bland brevets indhold med mælk, piskefløde, Naturlig Pebermynteekstrakt og Vanilla Paste. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed til moussen er luftig. Hak After Eight® i små stykker og rør dem i moussen.
Tag chokolademousserne ud af køleskabet. Fordel forsigtigt pebermyntemoussen oven på hver chokolademousse. Sæt dem tilbage i køleskabet i ca. 1 time.
Hæld piskefløde og vaniljesukker i en skål. Pisk fløden til en fast flødeskum og kom det i en sprøjtepose med en stjernetyl (fx. Dr. Oetker Stjernetyl ø 8 mm). Sprøjt små flødeskumstoppe på hver portion.
Skær After Eight® diagonalt igennem og sæt et par stykker fast i flødeskummen. Pynt med Earthy Cocoa krymmel og lidt frisk mynte.
Relaterede opskrifter

Varm chokolade på pind med chili og skumfiduser

Nem chokolademousse med hjemmelavede "koraller"

Chokoladebudding

Arme Riddere - French toast med kanel | Kreahjørnet

After Eight® Cupcakes med Pebermynte Mousse

Chokolademousse-kage

Chokolade tiramisu i glas

Citronfromage med lakrids
