
Nem chokolademousse med hjemmelavede "koraller"
Se produkter
Bland brevets indhold med mælk. Pisk først kort med en håndmixer ved laveste hastighed, derefter 3 minutter ved højeste hastighed til moussen er luftig.
Fordel moussen i 4 skåle eller dybe tallerkener og sæt dem i køleskabet i mindst 1 time.
Bland olie, vand, hvedemel og Concentrated Black Colour godt sammen i en skål.
Hæld hele massen på en meget varm pande og steg det til der ikke er mere væske tilbage. Rør IKKE rundt.
Tag forsigtigt korallen af stegepanden og læg den på et stykke køkkenrolle, der kan suge det sidste olie. Når korallen er kold, brækkes den i mindre stykker.
Kort inden servering, pynt da hver portion med knuste oreos og friske hindbær. Drys med lidt Økologisk Earthy krymmel og pynt til slut med et par stykker koral.
Du kan lave korallerne lige den farve du bedst kan lide, udskift blot den sorte Concentrated Colour med en anden farve, hvad med fx. blå eller lilla?
Relaterede opskrifter

Varm chokolade på pind med chili og skumfiduser

Chokoladebudding

Arme Riddere - French toast med kanel | Kreahjørnet

Chokolademousse med Baileys® og After Eight®

Nytårskagen 2019 | Bag live med Liv Martine

Mini pavlova med vaniljeflødeskum og friske bær

Nem citronfromage med flamberet marengs
