Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Baking Powder

Jævningspulver til Rabarbergrød

Dr. Oetker Jævningspulver til Rabarbergrød, neutraliserer oxalsyren i rabarber.

Samtidig undgår du, at grøden bliver grynet, som det ofte sker ved jævning med kartoffelmel.

Fremgangsmåden står på bagsiden af emballagen.

Dr. Oetker Jævningspulver til Rabarbergrød fås i poser á 100 g.
 

Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Jævningspulver til Rabarbergrød

Kartoffelstivelse, surhedsregulerende middler (E 341),farve (carminer, curcumin), aroma.

Jævningspulver til Rabarbergrød (2 opskrifter)

Allergifremkaldende ingredienser

Vi forbedrer løbende vores produkter, så der kan ske mindre ændringer i ingredienser og allergener. Det vil således altid være oplysningerne på selve produktet, der stemmer med indholdet.

Næringsindhold Jævningspulver til Rabarbergrød

PER 100 G
Energi 1.271 kJ
299 kcal
Fedt 0,2 g
heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 74 g
heraf sukkerarter 0 g
Protein 0,1 g
Salt 0 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares tørt og ved stuetemperatur.

Nettovægt: 100g