Se eller gense vores gamle liveudsendelser herunder med en lang række dygtige gæstebagere.
Søndag den 2. maj kl. 13 lavede gæstebager Martin Wiese hjemmelavet slik i anledning af Mors dag.
Hvis du vil lære at lave dit eget slik, skal du se denne udsendelse. Martin viser nemlig hvordan man laver sure bånd, som du kender fra bland selv slik, samt lakridskarameller og jordbærvingummier lavet med jordbærsaft.
Slik-kittet til opskriften kan købes hos Bagetid.dk, følg indkøbslinket herunder.
Martin er kendt fra TV2 Fri programmet Sukkerchok, som han vandt i 2018.
Han brænder for at få smagen ind i det han laver, men samtidig skal det se lækkert ud.
Martin er forfatter til
Se også hans blog wiesekager.dk og lad dig inspirere.
@WIESEKAGER
Søndag den 28. marts kl. 13:00 bagte gæstebager Annemette Voss Fridthjof en smuk og lækker Eventyrlig påskekage med marmorerede påskeæg af fondant og cream cheese frosting i pastelfarver, som blev sprøjtet på kagen med forskellige tyller i forskellige mønstre.
Du kan se eller gense liveudsendelsen herunder.
Bagekittet til opskriften kan købes hos Bagetid.dk, klik på indkøbsknappen herunder.
Annemette er oprindeligt kendt som vinder af Den Store Bagedyst 2013. I dag er hun ikke kun kendt for sin kreativitet i køkkenet, men inden for alle aspekter af sit liv. Hun inviterer sine følgere indenfor, i alt lige fra boligindretning, personlig styling, diverse DIY projekter og familieaktiviteter.
@ANNEMETTEVOSS
Søndag den 21. februar kl. 13:00 bagte vores skønne gæstebager Micki Cheng live med Dr. Oetker på Kagerullens Facebook side.
Denne liveudsendelse stod i vinterferiens tegn og i den anledning skulle børnene med i køkkenet. Micki bagte cupcakes, som blev pyntet med dekoration i fondant i forskellig sværhedsgrad, så alle kan være med.
Søndag d. 6. december kl. 13:00 bagte vores skønne gæstebager Micki Cheng igen-igen-igen live med Dr. Oetker. Micki bagte denne gang jule-ryste-småkager, som kan rystes på samme måde som de kendte snowglobes (snekugler).
I disse småkager er det dog ikke sneen, som daler ned, men julekrymmel som ligger bag et vindue af isomalt.
Bagekittet til opskriften kan købes hos Bagetid.dk, følg indkøbslinket herunder.
Micki er kendt fra Den Store Bagedyst 2015 hvor han nåede til finalen, samt vandt Den Stor Jule- og Nytårsbagedyst samme år og året efter.
I dag er Micki kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og TV-vært for bl.a. programmerne Alletiders kok, Ultras sorte kageshow og Ultra Faktor.
Søndag d. 8. november kl. 13:00 bager vores gæstebager Annemette Voss Fridthjof en lækker og julet krydderkage med julemotiv
Annemette vil bl.a. vise hvordan man kan male på kagens fondantlåg med Concentrated Colours.
Bagekittet til opskriften kan købes hos Bagetid.dk, følg indkøbslinket herunder.
Søndag den 4. oktober kl. 13 stod i uhyggens tegn, da Emil Obel bagte denne uhyggelige hjernekage live på Kagerullens Facebook side.
Smagene i kagen er inspireret af den amerikanske børnefavorit ”peanutbutter and jelly”-sandwich, og Emil har med sin vanlige sans for teaterdramatik indfarvet smørcremen i en yderst realistisk farve ved hjælp af Dr. Oetkers Concentrated Colours som kan doseres dråbevis for at få den helt rigtige farve. Se mere om hvordan du blander farver på www.oetker.dk/farver
Bagekittet til opskriften kan købes hos Bagetid.dk, følg indkøbslinket herunder.
Emil Obel, kendt som den yngste vinder af Den Store Bagedyst nogensinde, har bagt en uhyggelig hjernekage inspireret af den amerikanske højtid Halloween, som hvert år fejres den 31. oktober.
@EMIL.OBEL
Søndag d. 13. september kl. 13 bager vores gæstevært Micki Cheng en flot Lemon meringue pie deluxe. Se hvordan Micki bl.a. dekorerer tærten med marengs og sukkerslør.
Bagekittet til opskriften kan købes hos Bagetid.dk, følg indkøbslinket herunder.
Søndag d. 2. august kl. 13 på Kagerullens facebook side sylter vores to produktchefer Nicole og Gro. De laver tre forskellige opskrifter, Jordbærsyltetøj med mindre sukker, Hvidvinsgelé med rosmarin og Blomme i Madeira syltetøj.
Bagekittet til opskriften kan købes hos Bagetid.dk, følg indkøbslinket herunder.
Denne gang skal vi sylte med Nicole og Gro, som begge er produktchefer hos Dr. Oetker.
De har sammen lavet vores syltehæfte Moderne Syltning, hvor de har udfordret traditionelle opskrifter og givet dem et pift.
Nicole kender I i forvejen, da det er hende der har stået i køkkenet med vores andre gæstebager, men Gro er et nyt ansigt foran skærmen. Tag godt i mod dem begge.
Søndag d. 5. juli kl. 13 bagte vores gæstevært Martin Wiese S'mores sandwich. En lækker skumfidus fyldt med saltkaramel mellem to sprøde kiks.
Bagekittet til opskriften kan købes hos Bagetid.dk, følg indkøbslinket herunder.
Søndag d. 7. juni kl. 13 bagte vores gæstevært Micki Cheng en dejlig "Rødgrød med fløde" - roulade. Se eller gense hvordan han lavede den flotte stribe-effekt i dejen og den smagfulde jordbær puré.
Bagekittet til opskriften kan købes hos Bagetid.dk, følg indkøbslinket herunder.
Søndag d. 3. maj bagte vores gæstevært Nip (Nipuni Julie) lækre Petit fours med citron og bær. Hun viste flot sprøjteteknik samt hvordan man laver pynt med wauw-effekt.
Bagekittet til opskriften kan købes hos Bagetid.dk, følg indkøbslinket herunder.
Nip deltog i Den Store Bagedyst i 2017, og vandt desuden Den Stor Jule- og Nytårsbagedyst samme år.
Hun har en stor passion for det søde køkken og laver smukke kager med sans for de æstetiske detaljer. Hendes ynglingsingredienser er chokolade, marcipan og nutella.
@NIPUNIJULIE
Søndag d. 1. marts kl. 13:00 bagte vores gæstevært Annemette Voss Fridthjof en lækker Pink Blomme lagkage. Lækre kanelbunde, hjemmelavet blommemarmelade og en dejlig blød ganache. På toppen kom der Icing & Frosting Berry Fantasy og krymmel.
Bagekittet til opskriften kan købes hos Bagetid.dk, følg indkøbslinket herunder.
Søndag d. 2. februar bagte vores gæstevært Jesper Søvndal Choux au craquelin i #baglivemedDrOetker. Har du lyst til at se eller gense hvordan det gik, så ligger videoen her. Du kan købe bagekittet til opskriften hos Bagetid.dk, følg indkøbslinket herunder.
Jesper har siden finalepladsen i Den Store Bagedyst i 2017 levet af sine kulinariske og kreative evner. Han er test bager for de nye sæsoner i Den Store Bagedyst samt en erfaren foredrags- og kursusholder. I starten af 2020 åbner han sin egen bageskole i Odder.
@JESPERSOVNDAL
Gense da Liv Martine lavede disse dekorative Risalamande Julekugler søndag d. 1. december. Du kan også finde dem i vores juleopskriftshæfte for 2019
Se eller gense da Liv Martine lavede en lækker jule popcornkage med kanel og karemel søndag d. 3. november, ved at klikke på billedet herunder
Søndag d. 6. oktober lavede Liv en elegant og lækker hvid chokolade cheesecake med flette marengslåg. Se eller gense ved at klikke på billedet herunder
Søndag d. 28. juni lavede Liv bryllupsflødeboller - hendes og hans.
Se eller gense ved at klikke på billedet herunder
Søndag d. 30. juni bagte Liv en gammeldags Æblekage lagkage toppet med røde æblechips og hindbær. Se eller gense ved at klikke på billedet herunder
Det er blevet efterspurgt om Liv ikke kunne bage en Drømmekage lagkage, så det gjorde hun så søndag d. 2. juni kl. 13:00. Se eller gense hvordan hun gjorde, ved at klikke på billedet herunde
Se med når Liv Martine laver en lækker Crepes Suzette pandekagelagkage søndag den 5. maj kl. 13. Du kan se eller gense det ved at klikke på billedet af kagen herunder