Flag

Adventskrans småkager

about 20 stk.
Nem
160 minutter
Julesmåkager med smag af kanel og formet fint som adventskranse. Kanelsmåkagerne er pyntet med glasur, tranebær, pistacienødder og fin krymmel.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
kagerulle
bølget udstikker; ø 8 cm
bølget udstikker; ø 4 cm

Ingredienser

Småkagedej med kanel
200 gblødt smør
100 gsukker
½ tsk.fint salt
300 ghvedemel
1 tsk.stødt kanel
Pynt
150 gflormelis
about 2 spsk.citronsaft - eller vand
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
25 gusaltede pistacienødder - hakkede
50 gtranebær
Dr. Oetker The Taste of Christmas Christmas Party
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Picture - Dr. Oetker The Taste of Christmas Christmas Party
Picture - Dr. Oetker Writing Icing Decór
1

Småkagedej med kanel

200 gblødt smør
100 gsukker
½ tsk.fint salt
300 ghvedemel
1 tsk.stødt kanel

Bland smør, sukker og salt sammen. Sigt hvedemel og kanel i blandingen og ælt dejen sammen. Tryk dejen flad og pak den ind i husholdningsfilm og kom den i køleskabet i mindst 1 time.



Tænd ovnen på 180 °C traditionel ovn.


Drys bordet med mel. Rul dejen ud til en tykkelse på ca. 5 mm. Brug den store udstikker (ø 8 cm) til at udstikke cirkler og lav et hul i midten af ​​hver af småkagerne med den mindste udstikker (ø 4 cm), så hver småkage ligner en adventskrans. Rul evt. overskydende dej ud igen og udstik småkager indtil alt dejen er brugt. Kom småkagerne på en bageplade beklædt med bagepapir. 



Bag småkagerne midt i ovnen i ca. 12 minutter, indtil de er let gyldne i kanterne. Lad dem afkøle på en rist.

Bagetid: about 12 Minutes

2

Pynt

150 gflormelis
about 2 spsk.citronsaft - eller vand
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
25 gusaltede pistacienødder - hakkede
25 gtranebær
Dr. Oetker The Taste of Christmas Christmas Party
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Bland flormelis, citronsaft og Concentrated Green Colur og rør det sammen til en glat og lysegrøn glasur. Juster evt. mængden af citronsaft, glasuren skal ikke være alt for tynd da den så vil løbe af småkagerne.
 
Overtræk småkagerne med glasur, brug evt. en lille vinkelpalet. Pynt småkagerne med hakkede pistacienødder, tranebær og Christmas Party krymmel. Brug Writing Icing Decor til at lave små sløjfer på småkagerne. Lad glasuren tørre.


Tips

Opbevar småkagerne tørt og køligt i en lufttæt dåse.

Lav ikke glasuren for tynd. En lidt tykkere glasur mindsker risikoen for at den løber af småkagerne.

Hvis du ikke har runde og bølgede udstikkere, så brug istedet to glatte runde udstikkere eller forskellige størrelse drikkeglas til at udstikke kagerne.