Flag

Chokoladefudge med saltkaramel og mandler

20 - 25 stk.
Nem
195 minutter
Lækker chokoladefudge med kondenseret mælk, karamel og havsalt. Den cremede konsistens minder om chokoladekarameller, en nem og lækker konfekt.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
form; 15 x 20 cm

Ingredienser

Fudge med chokolade
1 dåseNestlé® sødet kondenseret mælk
400 gchokolade 44%, hakket
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
100 ghakket mørk chokolade
flagesalt

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
Picture - Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
1

Fudge med chokolade

1 dåseNestlé sødet kondenseret mælk
400 gchokolade 44%, hakket
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
100 ghakket mørk chokolade
flagesalt

Hæld sødet kondenseret mælk og hakket lys chokolade i en skål beregnet til mikroovn. Sæt skålen i mikroovnen i 1 minut ved højeste styrke. Tag skålen ud og rør grundigt i blandingen. Sæt skålen tilbage i mikroovnen i 15 sekunder. Gentag processen 1-2 gange mere. Rør grundigt mellem hver gang. Massen skal være blank og tyktflydende. 

Rør 3/4 dele af de hakkede mandler i massen, resten gemmes til pynt.

Beklæd en lille bradepande eller form (15 x 20 cm) med bagepapir. Hæld fudgemassen i formen. Fordel Toffee Dessertsauce i et tilfældigt mønster oven på fudgen. Træk en kniv eller gaffel gennem massen for at blande Toffee Dessertsaucen let med fudgen. Drys med hakket mørk chokolade, de resterende hakkede mandler og flagesalt. 

Stil fudgen i køleskabet 2-3 timer eller til den er kold op har sat sig helt.

2

Servering

Tag den kolde fudge ud af formen. Placer den på et skærebræt og skær den ud i stykker på ca. 2 x 2 cm. Pak stykkerne ind i karamelpapir eller put dem i en lufttæt beholder.


Tips

Fudgen kan holde sig i en lufttæt beholder i op til 3-4 uger.


Prøv at rist mandlerne på en tør pande inden de skal bruges, det fremhæver smagen af mandlerne.