
Citronmåne
Se produkter
Tænd ovnen på 175° C varmluft.
Bagetid: 40 - 45 minutter
Pisk smør, sukker og citronskal lyst og luftigt. Pisk æggene i et ad gangen og pisk godt mellem hvert æg. Rør citronsaft og mandler i. Sigt hvedemel, vaniljesukker og bagepulver i dejen og rør den hurtigt sammen med mælk.
Kom dejen i en smurt springform (ø 22 cm), gerne med bagepapir i bunden og bag kagen 40-45 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagen køle af.
Bagetid: 40 - 45 minutter
Bland flormelis, konditorfarve og citronsaft til glasur og rør det godt sammen. Kom glasuren over kagen og smør det jævnt ud.
Hvis du vil lave en endnu nemmere glasur med en rigtig god citronsmag, så prøv vores Juicy Lemon Icing & Frosting. Eller prøv vores opskrift på Nem Citronmåne, her bliver det lækre glasurpulver brugt både som sukkeret i kagen og til glasur på toppen.
Relaterede opskrifter

Nem citronmåne

Saftig gulerodskage

Toscatærte

Chokoladekage uden mel og tilsat sukker

Mazarinkage

Citronkage med marcipan

Chokoladekage uden tilsat sukker

Drømmekage
