
Lys bradepandekage - uden gluten og laktose
Se produkter
Tænd ovnen på 175 °C varmluft.
Pisk smør, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. Pisk æggene i et ad gangen, pisk godt efter hvert æg. Bland rismel, kartoffelmel og bagepulver i en skål og sigt det i dejen. Tilsæt mandelmel og mælk og vend dejen samme. Kom dejen i en smurt bradepande (23 x 33 cm), evt. foret med bagepapir.
Bag kagen i 40-45 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagen inden den pyntes.
Bagetid: 40 - 45 minutter
Rør en glasur af flormelis, konditorfarve og varmt vand, juster med vand til den ønskede konsistens opnås. Fordel glasuren jævnt over den kolde kage. Pynt med krymmel inden glasuren størkner.
Vær opmærksom på at ikke alt Dr. Oetkers krymmel er glutenfrit. Du kan tjekke for allergener på vores hjemmeside under det specifikke produkt.
Se vores side om glutenfri bagning for inspiration til flere glutenfri opskrifter.
Relaterede opskrifter

Blondie med fudge og chokolade

Krydderkage med æbler & dadler

Banditkage - grøn mazarinkage

Toscatærte

Glutenfri vanilje-citroncreme roulade

Glutenfri rabarbertærte

Lys bradepandekage

Marmorkage
