Flag

Kanel- og daddeltrøfler

20 stk.
Nem
65 minutter
Prøv denne lidt sundere julekonfekt med nødder, dadler og kanel
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
foodprocessor eller minihakker

Ingredienser

Daddeltrøfler
200 gdadler - uden sten
10 mlvand
100 gDr. Oetker Mandelmel
20 gkakao
50 gblødt smør
1 gstødt kanel
300 ghvid chokolade
50 gusaltede pistacienødder - hakket

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Mandelmel
1

Daddeltrøfler

200 gdadler - uden sten
10 mlvand
100 gDr. Oetker Mandelmel
20 gkakao
50 gblødt smør
1 gstødt kanel
300 ghvid chokolade
50 gusaltede pistacienødder - hakket

Kom dadler, vand, mandelmel, kakao, smør og kanel i en foodprocessor eller minihakker og blend indtil en ensartet masse. Form daddelmassen til 20 kugler.

2

Hak chokoladen groft og kom det i en skål, der kan tåle at komme i mikroovnen. Varm chokoladen i 30 sekunder ad gangen og rør ind imellem. Fortsæt indtil chokoladen begynder at smelte. Giv herefter kun chokoladen 10 sekunder ad gangen og rør den godt igennem imellem hver omgang. Chokoladen skal have en temperatur på 28-30 ºC, således at den når arbejdstemperaturen for tempereret hvid chokolade, læs mere om chokoladetemperering og forskellige metoder her

Dyp kuglerne i chokoladen, lad dem dryppe lidt af og sæt dem på et stykke bagepapir og drys med pistacienødder. Kom daddelkuglerne i køleskabet indtil chokoladen har sat sig, ca. 30 minutter.