Tænd ovnen på 175 °C varmluft.
Beklæd en bradepande med bagepapir.
Pisk olie og sukker godt sammen. Pisk æggene i et ad gangen og pisk massen til en luftig creme. Tilsæt salt og revet gulerod, og bland sammen. Bland hvedemel og brunt bagepulver sammen og sigt i dejen. Vend dejen sammen med korender og hasselnøddeflager.
Kom dejen i bradepanden og bag i ovnen i 12 minutter.
Bagetid: 12 Minutes
Temperatur over- og undervarme: 175 °C
Den færdigbagte kagebund er ca. 1,5 cm tyk. Vend den færdigbagte kagebund ud på et stykke bagepapir og læg et fugtigt klæde over kagen, så den forbliver blød.
Når kagen er nedkølet til ca. lillefingervarm, skæres den i tre lige brede stykker på den lange led. Hver bane skal måle 40 cm i længden.
Kom indholdet af to poser Base for Buttercream i en skål og tilsæt mascarpone. Rør det sammen til en creme og smag til med Vanilla Paste.
Smør 2/3 af cremen ud på de 3 kage-baner. Den første bane rulles sammen til en roulade og lægges i forlængelse af den næste kage-bane. Rul videre og til sidst rulles den tredje bane med, så du til sidst har en roulade med en diameter på ca. 22 cm. Kagen lægges på en tallerken med en kagering omkring. Alternativt kan den pakkes stramt ind i plastfolie, så kagen holdes på plads.
Resten af mascarponecremen smøres på toppen af kagen. Sæt kagen på køl i mindst 2 timer.
Rul fondant tyndt ud på et bord drysset med flormelis. Rul fondanten ud til et aflangt bånd. Skær den derefter til, så fondanten kan nå hele vejen rundt om kagen. Gem det overskydende fondant. Farv 2/3 af den resterende fondant rødt med Concentrated Red Colour og rul fondanten tyndt ud. Skær den røde fondant ud i små rektangler og lav små dannebrogsflag.
Pynt kagen med dannebrogsflag, som påsættes med bagelim og skriv evt. "Tillykke" på toppen af kagen med rød pynteglasur.
Relaterede opskrifter
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader