Dr. Oetker Brunt Bagepulver er blanding af lækre krydderier og bagepulver til bl.a. den klassiske engelske søsterkage, honningkage og ølkage.
Yderligere oplysninger
Få lidt mere at vide
Produktbeskrivelse
Dr. Oetker Brunt Bagepulver er en særlig blanding af lækre krydderier og hævemiddel. Brunt bagepulver er især kendt for at blive brugt i engelsk søsterkage og ølkage, men Brunt Bagepulver kan bruges i et utal af opskrifter - lige fra honningkager, honningkage med smørcreme til krydderkage. Længere nede på denne side har vi samlet alle vores opskrifter med Brunt Bagepulver, så du kan få inspiration til nyt bagværk.
Grundet en printfejl på emballagen, mangler der smeltet smør i en af opskrifterne bagpå brevet med Brunt Bagepulver. Det gælder opskrift 4 af 5 \"Krydderkage med karamelglasur\". Husk derfor at tilsætte 150 g smeltet smør i dejen, hvis du følger den nævnte opskrift på bagsiden af Brunt Bagepulver, som du kan se den korrekte version af her: https://www.oetker.dk/dk-da/opskrifter/r/krydderkage-med-karamelglasur.html
Information om produktindhold: Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.