
Madagascar-småkager
Se produkter
Bland hvedemel, mandelmel og sukker sammen i en skål. Smuldr smørret i melblandingen til konsistensen er som rasp og saml dejen hurtigt med æg og vaniljeekstrakt. Pak dejen ind i plastfilm, og læg den i køleskabet mindst 30 minutter.
Tænd ovnen på 180°C traditionel varme.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til en tykkelse på ca. 5 mm. Drys Økologisk Vaniljesukker henover dejen, og rul dejen med kagerullen igen, så vaniljen trykkes ned i dejen og den får en tykkelse på ca. 2 mm. Udstik småkagerne med en stjerne udstiksform (ø ca. 6 cm) og læg kagerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag småkagerne nederst i ovnen i 10-12 minutter til de er gyldenbrune. Afkøl småkagerne på en bagerist.
Bagetid: 10 - 12 minutter
Dekorer med dekorationsglasur. Kagerne opbevares i en kagedåse.
Pynt stjernerne efterhånden som de serveres, så undgår du at de bliver bløde. Glasuren skal være helt størknet inden de ligges i en kagedåse, brug evt. bagepapir mellem hvert lag.
Relaterede opskrifter

Chai-fudge

Maxi småkager

Sådan laver du stribede marengs | Kreahjørnet

Hjemmelavet citronflæsk

Choko og Pebermynte småkager

Kokosstjerner

Lemon cookies - uden gluten

Mandel-appelsin konfekt
