Tænd ovnen på 180 °C traditionel ovn.
Bland mel og bagepulver i en skål. Tilsæt de resterende ingredienser og bland det hele sammen ved brug af røremaskine eller håndmixer med dejkrog. Ælt først på laveste hastighed og derefter på højeste hastighed, indtil dejen er jævn.
Rul dejen ud på et let meldrysset bord til cirka ½ cm tykkelse. Udstik hjerter i forskellige størrelser. Læg dem på bagepladen. Bag småkagerne i ovnen i ca. 10 minutter og lad dem afkøle på risten.
Bagetid: 10 Minutes
Temperatur over- og undervarme: 180 °C
Hjerterne skal nu pyntes som små julemænd med nissehue, skæg, næse og øjne.
Vend hjertet med spidsen opad. Start med at tegne skæg med Hvid Pynteglasur på hjertets to buer. Dyp småkagen i kokosmel, mens glasuren stadig er våd. Tegn nissehuen på spidsen af hjertet med Rød Pynteglasur. Tegn derefter næse og øjne med Writing Icing. Ovenpå de tegnede øjne, sættes Sugar Eyes eller sorte krymmel kugler fra Black & Gold, mens glasuren stadig er våd.
Lad glasuren tørre før småkagerne puttes i kagedåsen. Småkagerne kan holde sig i en lufttæt beholder i ca. 1 uge.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours