Bland hvedemel, vaniljesukker og sukker. Smuldr smørret i melblandingen og saml dejen med æg.
Del dejen i to, hvis begge varianter ønskes.
Bland Pebermynte Aroma samt hakket chokolade i dejen. Lad dejen hvile i køleskab i 2 timer.
Bland Appelsinskal i dejen. Lad dejen hvile i køleskab i 2 timer.
Tryk hasselnøddeflager let ned i dejen og drys med perlesukker.
Bland kanel og sukker til kanelsukker. Drys kanelsukkeret og mandelflager over finskbrødsstængerne.
Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme. Tril dejen til stænger af ca. 5 cm tykkelse i diameter og tryk dem en anelse flade.
Pensl dejen med æg.
Skær stængerne i snitter på ca. 2,5 cm i længden og læg dem over på en bageplade med bagepapir.
Bag kagerne i 10-12 minutter og afkøl på en rist.
Bagetid: 10 - 12 Minutes
Temperatur over- og undervarme: 200 °C
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Forb. :210 minutter75 stk.