Flag

Nem tiramisu lagkage

6 - 8 portioner
Nem
80 minutter
Du kender måske den klassiske italienske dessert Tiramisu, nu har vi lavet den til en lagkage. Perfekt fødselsdagskage til voksne eller en fin dessert.
Tiramisu er lækkert og lagkage er lækkert, så derfor har vi kombineret begge dele til denne nemme tiramisu lagkage. Med købte lagkagebunde tager det ikke mange minutter at lave denne enkelte lagkage. Brug din yndlings spiritus/likør eller undlad det helt, kagen smager også dejligt uden.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
si

Ingredienser

Tiramisu lagkage
1 dlstærk kaffe afkølet
1 - 2 spsk.cognac kan undlades
3kakao lagkagebunde
2 ½ dlletmælk
1 brevDr. Oetker Creme Tiramisu
Dr. Oetker Choco Sauce
kakao

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Creme Tiramisu
Picture - Dr. Oetker Choco Sauce
1

Tiramisu lagkage

1 dlstærk kaffe afkølet
1 - 2 spsk.cognac - kan undlades
3kakao lagkagebunde

Bland den kolde kaffe med cognac (kan undlades).

Brug en tallerken eller en kagering som skabelon, og udstik eller skær lagkagebundene i en diameter på ca. 20 cm. Stil bundene til side imens cremen laves.

2

Fyld

2 ½ dlletmælk
1 brevDr. Oetker Creme Tiramisu
Dr. Oetker Choco Sauce
kakao

Kom mælk og indholdet fra et brev Creme Tiramisu i en skål. Pisk med en håndmixer, først kort ved lav hastighed til pulveret er blevet opløst, derefter ved højeste hastighed i 3 minutter.

3

Samling og pynt

Picture - Nem tiramisu lagkage m. pack web step

Lagkagen kan med fordel samles i en kagering eller i ringen fra en ø20 cm springform. Kom den ene bund på et fad og kom en kagering omkring, brug en ske til at fordele 1/3 af kaffeblandingen over bunden. Sprøjt derefter lidt Choco Dessertsauce over bunden og kom 1/3 af cremen over, smør den i et jævnt lag. Top med næste bund og gentag processen indtil alle bunde, kaffe og creme er brugt. Det sidste lag på kagen skal være cremen. Kom kagen på køl i mindst 1 time, men gerne længere.

Befri forsigtigt kagen fra kageringen og sigt kakaopulver over toppen kort inden servering.


Tips

Du kan helt undlade cognac eller erstatte den med fx marsala, rom eller amaretto, alternativt kan du også bruge ½ tsk. Romaroma.

Vi har taget den nemme udvej og lavet kagen med købte lagkagebunde, men hvis du vil lave bundene selv kan du finde vores opskrift på lagkagebunde her, tilsæt blot lidt kakaopulver.

Hvis du er mere til den helt klassiske tiramisu, kan du finde vores opskrift her.